Çözüldü Windows 7 SATA SSD'ye kurulmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Salih Çetin

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
RAM
6 1333mhz
SSD veya HDD modeli
SSD 120 GB Hi-level
Ekran kartı
AMD Radeon HD 7350
Anakart
G41-SPT2
İşlemci
Intel Pentium Dual Core E5200
Selam, USB ile Windows 7 kurmaya çalışıyorum fakat kurulum ekranında disk yerinde şöyle hata geliyor "kur yeni bir sistem bölümü oluşturmayı veya var olan sistem bölümunu bulmaya başaramadı. Disk 1'lerde Linux kurulu(Ubuntu, Pardus)

17365800665332660879304194094473.jpg

Çözüm
Fark ettim neyse hata çözülmedi hâlâ sanal disk hatasını çözdüm(NTFS'yi NTFS diye yazmışım o yüzden)

Şu an çözdüm benim iki diskim var HDD ve SSD HDD de iki tane Linux işletim sistemi vardı PC kasasını açtım HDD kabloları falan çıkarttım ondan sonra PC başlattım USB ile Windows kurulumuna boot ettim sonra aynı işlemleri yaptım disk yerine gelince biçimlendirme yaptım devam et bastım sonra kurulmaya başladı.
(Not SSD kablolarına ellemedim.)
Yav arkadaş nasıl olmadı? Diski sil, biçimlendir ve tekrar dene.

Dediğinizi yaptım olmadı.

İnternetten biraz baktım Shift+F10 ile CMD açtım ve diskpartta girdim diskimi önce clean ve sonra create Partition primary yapıp sonra format FS = NTFS quick yaptıktan sonra hata geldi
"Sanal disk hizmeti hatası:
Dosya sistemi uyumsuz."

Son düzenleme:
Dediğinizi yaptım olmadı.

İnternetten biraz baktım Shift+F10 ile CMD açtım ve diskpartta girdim diskimi önce clean ve sonra create Partition primary yapıp sonra format FS = NTFS quick yaptıktan sonra hata geldi
"Sanal disk hizmeti hatası:
Dosya sistemi uyumsuz."
Fark ettiyseniz benim size yaptırdığımla bu komut aynı. Çünkü disk clean diski silmek, create partition primary diski biçimlendirmek demek. Yani bu demek ki sizin internetten bulduğunuz çözüm yoluyla benimki aynı.

Fark ettim neyse hata çözülmedi hâlâ sanal disk hatasını çözdüm(NTFS'yi NTFS diye yazmışım o yüzden)

Şu an çözdüm benim iki diskim var HDD ve SSD HDD de iki tane Linux işletim sistemi vardı PC kasasını açtım HDD kabloları falan çıkarttım ondan sonra PC başlattım USB ile Windows kurulumuna boot ettim sonra aynı işlemleri yaptım disk yerine gelince biçimlendirme yaptım devam et bastım sonra kurulmaya başladı.
(Not SSD kablolarına ellemedim.)

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı