Windows 7 sıfırlanırsa FreeDOS'a geçer mi?

UsherSiyah

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba yeni bilgisayar aldım sıfırlanmamış kendim sıfırlamak istiyorum CD'siz peki sıfırladığımda sistem FreeDOS'a döner mi?

Eğer format atarsanız USB bellek ile (flash bellek) daha temiz bir kurulum olacaktır. Ama eğer yeniyseniz sıfırlayın.

En basit sıfırlama nasıl olur peki USB siz CD siz çünkü USB sanki zor YouTube dan baktığımda ISO dosyası indirip yapıyorlar

En basit sıfırlama nasıl olur peki USB siz CD siz çünkü USB sanki zor YouTube dan baktığımda ISO dosyası indirip yapıyorlar
Ben rehberini yapıcaktım ama şöyle kısaca anlatayım Windows ISO'sunu indiriyorsunuz ondan sonra Disk yönetiminden birimi küçült diyerek 8GB alan açıyorsunuz sonra ISO'nun içinde ki format dosyalarını diske koyuyorsunuz ondan sonra bilgisayarı resetleyip F8'e basıp başlangıç onarmaya girin oradan komut istemine girin format diskine hangi harfi verdiyseniz örnek "E\sources\setup.exe yapıp kuruluma başlayın gerisi normal format gibi sakın format bölümünü silmeyin rehberini yapacağım hafta sonu ya da pazartesi insallah.(Bu anlattığım USB'siz CD'siz kurma yöntemi idi. Rehberi daha detaylı yakında...)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı