Windows 7 Sistem Derecelendirmesi Yaparken Mavi Ekran

runawayjd

Megapat
Arkadaşlar ilk olarak bilgisayarı servise vermiştim anakart sıkıntısından dolayı geldiğinde BIOS ile ilgili 1-2 ayar yaptıktan sonra sistem derecelendirmesi yaptım ama Windows Media Kod Çözme kısmında mavi ekran veriyor, normalde ben bunu güncelleştirmeleri yükle kısmından kod çözme güncelleştirmesini vb. şeyleri yükleyip derecelendirme yapıyordum ve sıkıntı olmadan başarılı bir şekilde yapıyordu, şimdi Windows 7 güncellemeleri yaparken "Windows yeni güncelleştirmeleri arayamadı" gibi bir sorunla karşılaşıyorum, sorunun BIOS'tan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama bunun için sadece Sistem Derecelendirme güncelleştirmelerini ayriyetten nasıl yükleyebilirim? Ya da güncelleştirmeleri normal şekilde nasıl yükleyebilirim? Sorun BIOS ile ilgili mi? Denetleye tıkladığımda arayamadı çıkıyor. Tüm güncelleştirmeli yüklemek istemiyorum sadece sistem derecelendirme güncellemesini yükleyeceğim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı