Windows 7 sistemde ağ adaptörü ile internete bağlanılamıyor

RayuxR4

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi günler, öncelikle dün PC'ye format attım ve bir adet anakarta Wi-Fi adaptörü taktım. Driverini internette zar zor da olsa bulabildim. İlk gün sıkıntı olmadı fakat bugün bağlanmaya çalıştığımda bu ağa baglanamadi hatası almaktayım. Sürücüyü kaldırip yeniden kurdum fakat düzelmedi ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi anakarta hangi Wi-Fi adaptör?

Hocam Foxconn anakart var dün format attım bugün PC'yi açtım birkaç kere modemi kapatıp açtım ısındığı için sonra en son PC'yi açtım ve internete bağlanamıyor hatası alıyorum kabloyla baglayayım dedim yerel ağ bağlantısı geçerli bir IP yapılandırmasına sahip değil dedi ve hala internete bağlanamamktayım kullandığım Wi-Fi USB şeklinde PC'ye takılıyor üzerinde marka yok.

Mümkünse Aygıt Yöneticisi'nin görselini paylaşın.

Modemde yanması gereken ışıklar yanıyor mu? Mesela ağ kablosunu taktığınız zaman.

Driverini internette zar zor da olsa bulabildim.
Uyumsuz olabilir.

Anakartın modeli nedir?

Son düzenleme:
Mümkünse Aygıt Yöneticisi'nin görselini paylaşın.

Modemde yanması gereken ışıklar yanıyor mu? Mesela ağ kablosunu taktığınız zaman.

Uyumsuz olabilir.

Anakartın modeli nedir?
modemde bir ışık yok hocam bu hareketi bir kere daha önceden yapmıştı aygıt yöneticisinde 802.11 işte bu wifi usb kartının driverı vardı kaldırdım realtek family cıntroller var sadece birde önceden taktığımda çalışıyordu

Modemde bir ışık yok hocam bu hareketi bir kere daha önceden yapmıştı aygıt yöneticisinde 802.11 işte bu Wi-Fi USB kartının driverı vardı kaldırdım Realtek family cıntroller var sadece bir de önceden taktığımda çalışıyordu

PC hariç farklı bir cihaz o modemden internete bağlanıyor mu?

Bir de anakartın tam modelini yazsanız iyi olur. PC'nizde internet yok o yüzden farklı çözümler öneremiyorum. Mesela Realtek ama, modeli nedir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı