(RUZGAR) Hectopat Katılım 31 Mayıs 2018 Mesajlar 14 16 Haziran 2018 #1 Sorunları bulun ve düzeltin kısmı çalışmıyor. Yardım edebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2018
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 30 Haziran 2018 #2 Sorununuz nedir? Eğer sistem dosyaları ile ilgiliyse sfc /scannow komutu ile de onarım yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Sorununuz nedir? Eğer sistem dosyaları ile ilgiliyse sfc /scannow komutu ile de onarım yapabilirsiniz.
KS KS (RUZGAR) Hectopat Katılım 31 Mayıs 2018 Mesajlar 14 15 Temmuz 2018 #3 24099 dedi: Sorununuz nedir? Eğer sistem dosyaları ile ilgiliyse sfc /scannow komutu ile de onarım yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... YAPTIM DAHA ÖNCE AMA BENIM ORDA GÖSTERDIGIM IKON NEDEN ACILMIYOR Artı 0 Eksi
24099 dedi: Sorununuz nedir? Eğer sistem dosyaları ile ilgiliyse sfc /scannow komutu ile de onarım yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... YAPTIM DAHA ÖNCE AMA BENIM ORDA GÖSTERDIGIM IKON NEDEN ACILMIYOR
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 15 Temmuz 2018 #4 Öncelikle büyük harfle yazmayın büyük harf internet ortamında bağırmak anlamına gelir. Sorununuz ne ise ona göre çözüm önereceğiz. Biz nereden bilelim o buton niye çalışmıyor? Artı 0 Eksi
Öncelikle büyük harfle yazmayın büyük harf internet ortamında bağırmak anlamına gelir. Sorununuz ne ise ona göre çözüm önereceğiz. Biz nereden bilelim o buton niye çalışmıyor?
KS KS (RUZGAR) Hectopat Katılım 31 Mayıs 2018 Mesajlar 14 20 Temmuz 2018 #5 sorunum ortada kardeş daha nasıl açık diyicemki boş ver sen anlasaydın yanıtlardın gene saol 24099 dedi: Öncelikle büyük harfle yazmayın büyük harf internet ortamında bağırmak anlamına gelir. Sorununuz ne ise ona göre çözüm önereceğiz. Biz nereden bilelim o buton niye çalışmıyor? Genişletmek için tıkla... sorunum ortada kardeş daha nasıl açık diyicemki boş ver sen anlasaydın yanıtlardın gene saol Son düzenleme: 20 Temmuz 2018 Artı 0 Eksi
sorunum ortada kardeş daha nasıl açık diyicemki boş ver sen anlasaydın yanıtlardın gene saol 24099 dedi: Öncelikle büyük harfle yazmayın büyük harf internet ortamında bağırmak anlamına gelir. Sorununuz ne ise ona göre çözüm önereceğiz. Biz nereden bilelim o buton niye çalışmıyor? Genişletmek için tıkla... sorunum ortada kardeş daha nasıl açık diyicemki boş ver sen anlasaydın yanıtlardın gene saol