Yani benim dediğim şeyi deneyebilirsin ama dediğim gibi ne kadar sağlıklıdır bilmiyorum.Bilgisayarım GPT.
Yani benim dediğim şeyi deneyebilirsin ama dediğim gibi ne kadar sağlıklıdır bilmiyorum.
USB'ye yazdırdıktan sonra USB'yi direkt mi çektin yoksa önce bilgisayardan kaldırıp mı çektin? (demek istediğim flashı Windows ayarlarından mı kaldırdın yoksa direkt çektin mi)Evet Rufus ile USB'ye yazdırdım.
Bu bilgisayarın BIOS'u muhtemelen insydeh2o BIOS'una sahip ve donanımları modern olduğu sürece Windows 7 kuramazsınız BIOS yapısı başka bu bilgisayarın.
Evet Rufus ile USB'ye yazdırdım.
Bu bilgisayarın BIOS'u muhtemelen insydeh2o BIOS'una sahip ve donanımları modern olduğu sürece Windows 7 kuramazsınız BIOS yapısı başka bu bilgisayarın.
USB'ye yazdırdıktan sonra USB'yi direkt mi çektin yoksa önce bilgisayardan kaldırıp mı çektin? (demek istediğim flashı Windows ayarlarından mı kaldırdın yoksa direkt çektin mi)
Lord of Shadows'un dediği doğru BIOS modern olduğu için Windows 7 kuramazsınız.
Hocam çekmedim USB'yi direk yeniden başlat dedim BIOS'a girip boot kısmından açtım.
Hocam çekmedim USB'yi direk yeniden başlat dedim BIOS'a girip boot kısmından açtım
Bende öyle yapınca problem çıkıyordu. Garanti olsun diye ISO'yu tekrar indirip yazdır. BIOS'ta Secure Boot açıksa kapatıp dene. Ama ben senin yerinde olsam uğraşmazdım zaten sistemin yeni Windows 8.1 ya da 10 işini görür.
Bende öyle yapınca problem çıkıyordu. Garanti olsun diye ISO'yu tekrar indirip yazdır. BIOS'ta Secure Boot açıksa kapatıp dene. Ama ben senin yerinde olsam uğraşmazdım zaten sistemin yeni Windows 8.1 ya da 10 işini görür.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.