Çözüldü Windows 7 Sürekli Yenileme Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Masaüstüne gelip klavye ve fareyi çıkartıp duruma bakar mısınız? Bir böyle bakın eğer herhangi bir fark yoksa touchpad sürücüsünü kaldırıp aynı şekilde klavye fare bağlı değilken tekrar bakın.
Merhaba birkaç günün sonunda sorunu hallettim. Dediğiniz gibi bir şekilde klavyesiz başlatıp sürücüleri yüklendikten sonra kontrol ettim bir sıkıntı görünmüyordu. Ancak klavyeyi taktığım anda tekrar başlıyordu masaüstünde iken. Format atarken hiçbir sıkıntı yok ama tekrar tekrar atıp denediğim için gözlemleyebildim. Sonra f5 tuşununun yanındaki tuşlarla biraz uğraşınca sorun çözüldü. Yukarıdaki arkadaşların da dediği gibi bir şekilde f5 tuşu masaüstüne geçince takılı kalıyormuş gibi oluyordu. Şuan yine başlangıçta bu sorun devam etsede yanındaki tuşlara bastığımda düzeliyor. Herkese yardımları için teşekkür ederim.
 
Merhaba arkadaşlar iyi günler diliyorum. Bilgisayarıma yeni format attığım halde masaüstünde veya diğer yerlerde sürekli yenileme yapmaya çalıştığı için bir şey yapamıyorum. Konu ile ilgili bir video çekip buraya koyuyorum. Başına daha önce böyle bir sorun gelmiş olan var mı? Eğer varsa buradan geri dönüş yaparsanız sevinirim. Asus X553MA sistem de.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Aynısı bendede oldu yeniden başlattım update aldım düzeldi dene istersen
 

Yeni konular

Geri
Yukarı