Windows 7 tarayıcılarda gezinememe sorunu var mı?

Veri güvenliğinden bahsediyorum çalınması daha zor olur düzenli güvenlik güncellemesi aldığı için.
İşte bende diyorum ki Kaspersky gibi gelişmiş antivirüsler az da olsa veri güvenliğini sağlar. Tabii güncel Windows daha iyi ancak Windows 7'de antivirüs kullanırsak sorun çıkarmaz diye düşünüyorum.

XP gibi olmasına ne kadar var? Eski bilgisayarınıza yükleyip nostalji yapmak isterseniz :).
Yaklasik 1-2 sene bence, daha az bile olabilir. Sonu Vista ve XP gibi olmaya yaklasiyor uygulama ureticileri desteklerini kestikce su anda Windows 7 yi destekleyen tarayici yok bilindikler arasinda, Firefox 115 ESR var en yeni olan (o bile 2 sene once cikti) birde Supermium gibi diger kullanicilarin cikarttigi resmi olmayan sürümler var. Bence 1 2 yila belki cok daha az sureye Vista gibi olacak.

Kaspersky gibi antivirüsler kurulursa daha güvenli bir ortam oluşabilir belki. Yine de riskli olabilir.
Hocam boyle 0. Gun açıklarında antivirusler etkisiz kalıyor çoğu zaman o yuzden en iyisi güncel kalmak emin olun böyle ciddi durumlarda cogu antivirüs bir sey yapamıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı