Windows 7 Tarih ve Saat Ayarının Sıfırlanması

Mahanaxar

Hectopat
Makaleler
8
Daha fazla  
Bilgisayar saatim sürekli 1 saat geriden geliyor. İşlerim aksamaya başladı. Düzelttiğim taktirde 1 gün sonra tekrar 1 saat geriye sarıyor. Nasıl çözebilirim?

Bizim sizin gibi sırf saat için Windows 10 alacak paramız ve caka tavrımız yok maalesef. Başka bir tavsiye?

30-35 TL OEM key alabilirsiniz. Kimse size gidip kutulu alın demedi zaten. Forumda yetkililer Windows 7 için destek vermiyor. Windows 7 ile sürünüceğinze Windows 10'a geçin. Alakası yok diyen arkadaş bende eskiden Windows 7 kullandığımda aynı hatayı alıyordum Windows 10'a geçince düzeldi. Bilmeden yargılaman saçma ve komik. 🙃😉

Saat dilimini Bağdat'a alarak ve ek olarak internet saatini güncelleyerek sorunu çözdüm. Teşekkürler.

30-35 TL OEM key alabilirsiniz. Kimse size gidip kutulu alın demedi zaten. Forumda yetkililer Windows 7 için destek vermiyor. Windows 7 ile sürünüceğinze Windows 10'a geçin. Alakası yok diyen arkadaş bende eskiden Windows 7 kullandığımda aynı hatayı alıyordum Windows 10'a geçince düzeldi. Bilmeden yargılaman saçma ve komik. 🙃😉
Güzel kardeşim windows 7 ile windows10 ile arasında tarih ve saat açığı olucak diye saçma bir durum olabilir mi ? Saatin yanlış atanmasının tek nedeni Bios pilinin tükenme sorunundandır, yada sizin yaptığınız gibi windows7'yi yazılımsal olarak eksik kurmanızdandır. :D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı