Windows 7 Ultimate sistem internete bağlanmıyor

Eğer ayrı bir bilgisayarınız varsa driverpack offline indirip dosyayı USB'den sorunu yaşadığınız bilgisayara atıp driverpack offline ile tüm sürücüleri kurun.
Kolay gelsin cevabın için teşekkürler fakat internet kablosu ile DriverPack yükleyip kurdum zaten. Ama modem yerde ve yerde yükledim. Yani bilgisayar yerde kalamaz.
Konuyu okumadan PC sürücülerini güncelleyin demeyin. Bilgisayar başka internetlere bağlanıyor ama ev internetine bağlanmıyor. Sorun pc'de değil modemde.
Galiba öyle fakat bilgisayarcı ne yaptıysa düzeltiyor.
Herhangi bir wifi adaptörü kullanıyor musun ? Modeme evde ki başka cihazlarla(telefon,tablet vs) bağlanabiliyor musun ? ağ paylaşım merkezinden wifi bağlantısı ksımında ip ayarları otomatikte mi bir kontrol et. Wifi driverının doğru olduğuna emin misin ? ->> Bunu doğrulamak için aygıt yöneticisinden wifi aygıtını bul sağ tık yapıp özelliklerden donanım kimliğine bak ve internetten o kimliğe göre driver indir. Eğer bunalrdan hiç biri olmaz ise modemin kablosuz ağ ayarlarına göz at derim.
Kolay gelsin. Evde bütün cihazlarda internet sıkıntısı yaşamıyorum. WiFi sürücülerini DriverPack sayesinde yükledim fakat sizin dediğiniz donanım kimliği yolunu deneyeceğim. Bu arada WiFi adaptörü kullanmıyorum.
LAN ve wireless kontrolcüsü sürücüsünü kurulumdan sonra kurdunuz mu?

Kurmadıysanız anakart/laptop modelinizi paylaşın
.

Modeminizi resetlemeyi deneyin.
Modem yenilersem bir sorun oluşur mu? Çünkü televizyon dahil çoğu eşya o modeme bağlı.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı