Windows 7 Ultimate'den Home Basic'e Nasıl Dönülür?

Mustfa Sahin

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, benim bilgisayarımda orjinal Windows Home Basic vardı fakat bir ahmaklık yaparak internetten bulduğum serial ile Ultimate yükselttim, bilgisayarın orjinal olmayan Windows durumu ile karşılaştım, bunu nasıl düzeltebilirim? Sistem kurtarma yaparak eski Home Basic sürümüne dönebilir miyim? Eğer bu çözüm değilse başka bir çözüm yolu var mı? Bu arada elimde Home Basic key var.

Windows 7 destek vermiyoruz. Windows 10 çıkınca geçiş yapmanı tavsiye ederim. Eğer lisanslı kullanıyor isen geçiş yapabilirsin. Veya uygun fiyata lisans alıp Windows 8.1 geçiş yap. Ama geçmek istiyor isen temiz kurulum yapman gerek.

Lenovo notebook kullanıyorum sistem kurtarma yaparsam eski işletim sistemine döner mi? Bir de hiç bir dosyamı kaybetmeden sadece sistemin değiştirebilir miyim?

Windows 7 ultimate'i yükseltme yaparak mı , biçimlendirme ile temiz kurulum yaparak mı yüklediniz? İlk seçenekse sistem kurtarma bölümü silinmez ve mevcut sürücüler ile fabrika ayarlarına geri döner. Tabi tüm verilerinizin silineceğini unutmayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı