Windows 7 Ultra nasıldır?

Microsoft Store falan açıyorsa kullanılır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Modlu ve sade Windows 10'lar varken bunlar denenmez bence. Sistemin gayet yeterli aslında 1080p oyunlar için neden işletim sistemi değişiyorsun?

Merak ettiğim için. Ama büyük ihtimalle virtualboxa kuracağım. Ana bilgisayara kurmak pek içime sinmedi.

Zaten benim şahsi fikrim, yaşları da küçük sanırım. Kernel'i en baştan yazdıklarını söylüyorlar. Pek inandırıcı gelmiyor.
Bunu siz de yapabilirsiniz. Kernel sürümünü Windows 11 (Kernele göre 10) ile değiştiriyor yani makinayı kandırıyor. Uygulamalar kernel sürümünde işletim sisteminin Windows 11 olduğunu sanıyor ama aslında bilgisayar hala 7. Yapan kişiler reşit bile olmayan ortaokul öğrencisinden biridir. Yapan arkadaş hiç bir şekilde reklamını yapmamış tabiri caizse enayi avlıyor. Herhangi bir özellik tanıtımı falan yok tanıt diyince de "ben tanıtınca inanmıyorlar" diyor. Piyasada ücretsizleri varken bir ISO dosyasına 30 TL verilmez alan adamdan biri paylaşır dosyayı korsan olur.

Ayrıca dediğim gibi makinayı kandırmaya çalışmışlar ama başaramamışlar çünkü çoğu kişinin Windows'u başlatılıyor ekranında kalıyormuş, Google Chrome açılmıyormuş, Steam giriş sayfasından sonra siyah ekranda kalıyormuş

Almayın kesinlikle, wallpaper'lı Windows 7'den ibaret.
Walpaper de bir videodan alıntı. Düzgün ekran görüntüsü alamadığı için Duvar kağıdına dikkatli bakıldığında pixelleri sayılıyor. Vaad ettiği arayüz değişikliklerinin hiç biri yok.

Bu moderatörlerin de derdi ne bilmiyorum. Hakkında açılan eleştiri konuları silip duruyorlar.

Dümdüz dolandırıcı kendisi. Diğer sitede incelemesi yaptım kendisinin. Merak ederseniz bakabilirsiniz. Link vermek yasaktır şimdi ceza almayalım.

Merak ettiğim için. Ama büyük ihtimalle virtualboxa kuracağım. Ana bilgisayara kurmak pek içime sinmedi.
Almayın kesinlikle bir kaç arkadaş ile şu konuda denedik ve uzun uzun konuştuk:İnceleme: Windows 7 Ultra incelemesi
Steam valorant vb. Çalışmıyor zaten chrome da uyarı veriyor. Ondan bence kurmayın.

Steam, Chrome destekleyen sürüm istiyorsanız Windows 10 2015 LTSB kurmalısınız. 1 GB RAM ile bile çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…