Windows 7 Update Güncellemeleri Başarısız Oluyor ?

Bana sorarsanız korsan olmasından kaynaklı değil. Ama bunun bir zararı yok.
İyi ama geri alma sebebi başka neden kaynaklanıyor olabilir ki? Ve bütün önemli/önemsiz güncellemeleri başarısız olduğu için gizliyorum bence bunun zararı var konumuza gelirsek.
Başka ne gibi sebepten kaynaklanıyor olabilir? Bence Windows 7 Formatımın Orjinal Olmadıgından Ama formattan olduguna emin olursam en yakın zamanda orjinal format attırmam gerekicek.

En yakın zamanda format attırıcam bilgisayarı ama şuan elimde orjinal format attıracak para yok internet üzerinden usb ile atıyorlar onlarada pek güvenmiyorum ve yapamam diye korkuyorum para biriktirince ilk işim 8.1 geçmek olucak :)

Hepinize Teşekkürler...

Kuran kişi İngilizce kurup sonradan dil paketi kullanmış. Sorun PC'de değil yüklü olan Windows'ta. Hiç vakit kaybetmeyin 7 ile. 7 devri bitti. 8.1'e geçin:

Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları
Kardeş sizin 8.1 baktım fakat biraz kafam karıştı ben tam olarak nasıl yapıcam 8.1 i? ürün kodunu falan nerden bulucam?

360 total security adlı antivirüsün patch kısmında windows güncellemeri indirilebiliyor.Windowsun başarısız güncellemelerinin nasıl tekrar yükleneceği hakkında bir makale iş görebilirdi aslında.

Eger format'ın sahteyse windows'u etkinleştir yazısı'nın olması lazım kardeşim.Ama sende yok gördüğ'üm kadarıyla.Bana olayı iyice anlat bakalım ona göre birşey söyleyim yanlış birşey söylemek istem.:)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı