Windows 7 USB bellek ile manuel onarım nasıl yapılır?

Snapo

Zeptopat
Daha fazla  
Merhabalar başlıkta da gördüğünüz gibi Windows 7'ye USB bellek ile nasıl manuel onarım yaparım? Daha önce hiç kurulum dahi yapmadım.
Bilgisayarım mavi ekranda kalıyor. Windows'un onarım sistemi de ne kadar uzun sürerse sürsün bir çözüm bulamadı. Bu arada sebebi de bir uygulama ile uğraşırken bazı şeyleri okumadan atladığım için aniden komut ekranında "driver uninstall" yazdı.
Yardım edebilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu işleri tam bilmiyorum da adım adım anlatabilir misiniz? Ya da bir video/metin kaynak atabilir misiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoda hazırlamayı gösteriyor siz sadece hazırlayın sonra USB'yi takın pcmyi kapatın sonra PC'yi açın BIOS'a girin ( girmek için açılırken F12'ye basın durmadan ) sonra Boot menüsünden USB'yi en başa alın PC'yi yeniden başlatın ardından kurulum sırasında dosya onarma olacaktır oraya basın gerisi zaten kolay halledersiniz ( ileri diyeceksiniz o kadar )
İşinize yararsa çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoda hazırlamayı gösteriyor siz sadece hazırlayın sonra USB'yi takın pcmyi kapatın sonra PC'yi açın BIOS'a girin ( girmek için açılırken F12'ye basın durmadan ) sonra Boot menüsünden USB'yi en başa alın PC'yi yeniden başlatın ardından kurulum sırasında dosya onarma olacaktır oraya basın gerisi zaten kolay halledersiniz ( ileri diyeceksiniz o kadar )
İşinize yararsa çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.

Videonun başındaki gibi yaptığım halde usb bellek boş gözüküyor. Böyle gözükmesi normal mi?

Attığım videoyu izlediniz mi?
Spordaydım kusuruma bakma anca geçebildim eve.
İzledim ve adam ikinci adımda usb belleğe iso kuruyordu. O sıfırdan kurulum yapacağı için bir şey demedi ama ben Windows 7'nin üstüne tekrar onarım yapacağım için fark edebilir diye düşündüm o yüzden sordum. Windows 7 home gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı