Windows 7 USB ile kurulum nasıl yaparım?

kebabciOsman

Hectopat
Yer
İstanbul/Avrupa
RAM
4 GB Type: Dual Channel (128 bit) DDR3-SDRAM Frequency: 558.7 MHz
SSD veya HDD modeli
Seagate ST9500325AS 500GB HDD
Ekran kartı
NVIDIA GeForce 310M (GT218) @ 135 MHz
Anakart
Asus K52Jc
İşlemci
Intel® Core™ i5 CPU M 460 @ 2.53GHz
Eski bir bilgisayarım var, hiç format atılmadı 2010'dan beri. Bir format atıp, yine hiç değiştirilmemiş termal macununu değiştirmek istiyorum. Şuan Windows 7 Home Premium yüklü. Laptopun altında da Product Code var. Şimdi ben format atınca bu kodla tekrar etkinleştirebilecek miyim? Kodun ismi de Windows 7 Home Prem OA MEA. Ayrıca format atma işlemini nasıl yapabileceğimi anlatan bir rehber var mı?
Sistem bilgilerim de şöyle: Intel Core i5 460M @ 2653.8 MHz - CPU-Z VALIDATOR

Bu videoyu deneyin USB hazırlamak için:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eski bir bilgisayarım var, hiç format atılmadı 2010'dan beri. Bir format atıp, yine hiç değiştirilmemiş termal macununu değiştirmek istiyorum. Şu an Windows 7 Home Premium yüklü. Laptopun altında da Product Code var. Şimdi ben format atınca bu kodla tekrar etkinleştirebilecek miyim? Kodun ismi de Windows 7 Home Prem OA MEA. Ayrıca format atma işlemini nasıl yapabileceğimi anlatan bir rehber var mı?
Sistem bilgilerim de şöyle: Intel Core i5 460M @ 2653.8 MHz - CPU-Z VALIDATOR

Rufus ile Windows 7 ISO'sunu yazdırabilirsiniz.

Peki etkinleştirme kodunu kullanabilecek miyim altındaki? Yani Windows'un orijinal sürümüne sahip olacak mıyım?
Anakarta gömülüdür sanırsam direkt etkinleştirilmiş halde de gelebilir. Kurulum sırasında sorarsa kullanın sorun olacağını düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı