LinuxSeven Picopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 258 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #11 Şimdi F10'a bas ve enter yap. Yüksek ihtimalle kurulum başlayacak.
EnesCemil Decapat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 402 Çözümler 3 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #12 Hocam M-Flash'a basıp bir şeyler yaptım flashı fln seçtim böyle bir şey çıktı. LinuxSeven dedi: Şimdi F10'a bas ve enter yap. Yüksek ihtimalle kurulum başlayacak. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri IMG_20220902_131004.jpg 158,6 KB · Görüntüleme: 30
Hocam M-Flash'a basıp bir şeyler yaptım flashı fln seçtim böyle bir şey çıktı. LinuxSeven dedi: Şimdi F10'a bas ve enter yap. Yüksek ihtimalle kurulum başlayacak. Genişletmek için tıkla...
LinuxSeven Picopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 258 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #13 EnesCemil dedi: Hocam M-Flash'a basıp bir şeyler yaptım flashı falan seçtim böyle bir şey çıktı. Genişletmek için tıkla... Windows USB'sini başlattın değil mi?
EnesCemil dedi: Hocam M-Flash'a basıp bir şeyler yaptım flashı falan seçtim böyle bir şey çıktı. Genişletmek için tıkla... Windows USB'sini başlattın değil mi?
EnesCemil Decapat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 402 Çözümler 3 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #14 Takılı USB belleğin içinde Windows var ve onun içinden A7623AMS adlı dosyayı seçtim F10 yaptım böyle oldu hala aynı görüntü gözüküyor.
Takılı USB belleğin içinde Windows var ve onun içinden A7623AMS adlı dosyayı seçtim F10 yaptım böyle oldu hala aynı görüntü gözüküyor.
LinuxSeven Picopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 258 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #15 EnesCemil dedi: Takılı USB belleğin içinde Windows var ve onun içinden A7623AMS adlı dosyayı seçtim F10 yaptım böyle oldu hala aynı görüntü gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Başka bir bilgisayardan Rufus'la Windows 7 ISO dosyasını yazdır tekrar dene. İçinden bir şey seçme direk başlat.
EnesCemil dedi: Takılı USB belleğin içinde Windows var ve onun içinden A7623AMS adlı dosyayı seçtim F10 yaptım böyle oldu hala aynı görüntü gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Başka bir bilgisayardan Rufus'la Windows 7 ISO dosyasını yazdır tekrar dene. İçinden bir şey seçme direk başlat.
EnesCemil Decapat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 402 Çözümler 3 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #16 LinuxSeven dedi: Başka bir bilgisayardan Rufus'la Windows 7 ISO dosyasını yazdır tekrar dene. İçinden bir şey seçme direk başlat. Genişletmek için tıkla... Şu an ne oluyor PC'yi kapatayım mı?
LinuxSeven dedi: Başka bir bilgisayardan Rufus'la Windows 7 ISO dosyasını yazdır tekrar dene. İçinden bir şey seçme direk başlat. Genişletmek için tıkla... Şu an ne oluyor PC'yi kapatayım mı?
LinuxSeven Picopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 258 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #17 EnesCemil dedi: Şu an ne oluyor PC'yi kapatayım mı? Genişletmek için tıkla... Kapat. Başka bir bilgisyardan Windows 7 ISO dosyasını tekrar yazdır ve tekrar dene.
EnesCemil dedi: Şu an ne oluyor PC'yi kapatayım mı? Genişletmek için tıkla... Kapat. Başka bir bilgisyardan Windows 7 ISO dosyasını tekrar yazdır ve tekrar dene.
EnesCemil Decapat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 402 Çözümler 3 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #18 Yani bu iş telefondan olmaz mı? LinuxSeven dedi: Kapat. Başka bir bilgisyardan Windows 7 ISO dosyasını tekrar yazdır ve tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2022
Yani bu iş telefondan olmaz mı? LinuxSeven dedi: Kapat. Başka bir bilgisyardan Windows 7 ISO dosyasını tekrar yazdır ve tekrar dene. Genişletmek için tıkla...
LinuxSeven Picopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 258 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #19 EnesCemil dedi: Yani bu iş telefondan olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Olmaz maalesef. Bilgisayar lazım. İlla telefondan yapmak istiyorsan bir yolu var ama telefon formatlanıyor ve harici bir kablo gerekiyor.
EnesCemil dedi: Yani bu iş telefondan olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Olmaz maalesef. Bilgisayar lazım. İlla telefondan yapmak istiyorsan bir yolu var ama telefon formatlanıyor ve harici bir kablo gerekiyor.
EnesCemil Decapat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 402 Çözümler 3 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #20 LinuxSeven dedi: Olmaz maalesef. Bilgisayar lazım. İlla telefondan yapmak istiyorsan bir yolu var ama telefon formatlanıyor ve harici bir kablo gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam peki M-Flash ne işe yarıyor? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2022
LinuxSeven dedi: Olmaz maalesef. Bilgisayar lazım. İlla telefondan yapmak istiyorsan bir yolu var ama telefon formatlanıyor ve harici bir kablo gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam peki M-Flash ne işe yarıyor?