Windows 7 USB kurlumunda hata veriyor

2. aldığın hataya bakarak söyledim.

Şimdide fotoğraftaki hatayı alıyorum babamın arkadaşı bize Windows 10 yazmıştı flasha ve flashı PC'ye taktıgimda bu hatayı aldım.

Dosya Ekleri

• IMG_20220905_212803.jpg
    IMG_20220905_212803.jpg
    144,9 KB · Görüntüleme: 30
Arkadaşından MBR legacy (eski) olarak yazmasını iste UEFI yazmış ama bilgisyarın legacy desteklemiyor.

Rufus programından MBR'yi mi seçmesi gerek bu kadar mı yoksa başka bir şey daha gerekir mi? Bilgisayarım legacy desteklemiyor mu? O zaman neden MBR yazması gerek? Yoksa yanlışlıkla mı yazdınız?

Rufus programından MBR'yi mi seçmesi gerek bu kadar mı yoksa başka bir şey daha gerekir mi? Bilgisayarım legacy desteklemiyor mu? O zaman neden MBR yazması gerek? Yoksa yanlışlıkla mı yazdınız?

Rufus'ta MBR onun yanındaki kutuda BIOS gibi bir şey yazması lazım. Onun dışında ellemesi gerek ayar yok.

Hocam teşekkürler ayarları görselde ki gibi yapıp tekrar deneyeceğim sorunum artık düzelir sanırım.

Hocam, o sorunu bu ayarlar gibi yaparsanız gider. Ayrıca şunu da belirteyim eski sistemlerde kurulum ekranına gelmesi 30-50dk sürebilir. "press any key to boot from cd/dvd" yazısı geldiğinde herhangi bir tuşa basıp yarım saat bekleyebilirsiniz. O şekilde kurulum ekranı gelir. Sizinki daha da hızlı açılabilir. Ama genelde böyle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı