Oyun Clash Hectopat Katılım 27 Mart 2018 Mesajlar 382 Makaleler 1 Çözümler 3 14 Ekim 2018 #1 Herkese merhaba. Ben laptopuma format atmak istiyorum. Kurmak istediğim işletim sistemi Windows 7. Ben Windows 7 kurulum USB'si nasıl yapabilirim?
Herkese merhaba. Ben laptopuma format atmak istiyorum. Kurmak istediğim işletim sistemi Windows 7. Ben Windows 7 kurulum USB'si nasıl yapabilirim?
Çözüm SevenPacer 14 Ekim 2018 Windows.iso dosyasını internetten indirip Rufus yazılımıyla en az 4GB belleğe sahip bir USB belleğe yazarak kurulum yapabilirsin. Technopat'ın sayısız rehberi var konuyla ilgili.
Windows.iso dosyasını internetten indirip Rufus yazılımıyla en az 4GB belleğe sahip bir USB belleğe yazarak kurulum yapabilirsin. Technopat'ın sayısız rehberi var konuyla ilgili.
K kynixas Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #31 turkmongol dedi: Windows 7 her açıdan daha iyidir Windows 10 saçma sapan gereksiz güncelemeler eski oyunları açmaması her şeyin yenisi iyidir diye bir şey yok Genişletmek için tıkla... EVET BENDE şu anda Windows 7 kuracgım PC eski ve cok kasıyor en iyisi Windows 7 sanırım Artı 0 Eksi
turkmongol dedi: Windows 7 her açıdan daha iyidir Windows 10 saçma sapan gereksiz güncelemeler eski oyunları açmaması her şeyin yenisi iyidir diye bir şey yok Genişletmek için tıkla... EVET BENDE şu anda Windows 7 kuracgım PC eski ve cok kasıyor en iyisi Windows 7 sanırım