Windows 7 ve 8 İçin Chrome Desteği Sona Eriyor

Hocam zaten sıkıntı Chrome'da değil. Napıyolarsa yapsınlar ama Chrome'un desteğini kestiğini görüp diğer tarayıcılar da keserse işte o problem.

Operayı tövbe kullanmam. İşlemcim i3-2330m firefox yeterli olur mu?
4 GB RAM mi hocam?

7 neyse de yapılır mı lan 8.1'e? halen ddr2 sistem kullanan bir fakirim 8.1'den 10'a geçmek yoracak.

Ne 7 ne de 8.1'in desteği kesilmeliydi, tarayıcı bu herkesin sistemi 10 kaldırmıyor ki 2026 ya kadar 7 için esu vardı. Desteğinin kesilmesi için önce NT 7.0'lık bir Windows sürümü lazı

Son düzenleme:
Windows 7 ve Windows 8.1 işletim sistemlerinden birisi 2009'da diğeri 2013'te çıkmış. Artık teknoloji gelişiyor bizim bunlardan faydalanmamız gerekiyor. Eski çağdan kalma işletim sistemini neden kullanalım ki? Kötü sisteminiz vardır Windows 7 veya Windows 8.1'i kullanmak zorunda olabilirsiniz ona bir şey diyemem. Ama az çok iyi sisteminiz varsa bile nostalji vs. yaşamak için kullanıyorsanız güncel işletim sistemine (Windows 10/Windows 11) geçmeniz iyi olacaktır. Bir ömür boyu böyle devam etmeyecek elbette sistem değişikliği zaman geldiğinde yapacaksınız. Google desteği kesmekle çok iyi yapmış. Zaten Microsoft 10 Ocak 2023 tarihinde Windows 7 ve Windows 8.1 için Genişletilmiş Güvenlik Güncelleme programını da sonlandıracağını açıkladı.

Hocam zaten sıkıntı eski sistemlerde. Windows 10'a geçemeyen çok kişi var. Windows 7'nin desteğinin biteli 2 sene oldu hadi 7 tamam. Ama daha 8.1'in desteği bitmeden 1 yıl doldurmadan desteği kesmesi aşırı saçma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…