Windows 7 ve 8 İçin Chrome Desteği Sona Eriyor

Bunun Sayesinde 7 ve 8 kullanıcıları çok daha kaliteli (opera ve opera cieks hariç) tarayıcılar kullanacak. Gerçi Chrome kullananlar inadı inat hala Chrome kullanırlar.

Bunun sayesinde 7 ve 8 kullanıcıları çok daha kaliteli (Opera ve Opera cieks hariç) tarayıcılar kullanacak. Gerçi Chrome kullananlar inadı inat hala Chrome kullanırlar.

Hocam Chrome'dan başka tarayıcı değişememelerin sebebi arayüz ve alışamamak. Chrome arayüzüne alıştığım için hiçbir tarayıcı güzel gelmiyor.

Hocam Chrome'dan başka tarayıcı değişememelerin sebebi arayüz ve alışamamak. Chrome arayüzüne alıştığım için hiçbir tarayıcı güzel gelmiyor.
Hocam Firefox'un Edge'nin vs. simgesini Chrome yapıp versek yine Chrome zannedip kullanırlar. (Herkes için değil)

Mozilla şirketin adı Mozilla, tarayıcı ise Firefox ama tam olarak Mozilla Firefox oluyor.

Ne ara değişti eskiden Mozilla Firefox derdik şimdi Firefox olmuş direk. Tarayıcıda pencere isminde Mozilla Firefox yazıyordu, geçen yüklediğimde direk Firefox yazıyordu. Galiba ben asırlar önce kullandım
Firefox.

Google-Chrome-Tarayici.jpg

Microsoft, son kullanıcılar için Windows 7 destek süresini ocak 2020'de sona erdirmişti. Bazı kullanıcılar severek, bazı kullanıcılar ise sistemi eski olduğundan dolayı eski işletim sistemini kullanmaya devam ediyor. Google daha önce Chrome tarayıcısının desteğini uzatarak 15 Ocak 2023 tarihini vermişti. Yazılım devi şimdi yeni bir tarih belirledi ve bu muhtemelen Windows 7 ve Windows 8/8.1 […]

Devamı: Windows 7 ve 8 İçin Chrome Desteği Sona Eriyor
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Bari 8.1 kalsaydı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı