jaaz
Hectopat
Arkadaşlar 2 ay öncesinde Windows 7 işletim sistemli ve eski donanımlı bir bigisayara sahiptim. Aynı zamandada SteelSeries Arctis 1 kullanıyordum.
Şu anda 10. nesiden bir bilgisayar topladım ve işletim sistemim Windows 10.
Şu anda yaşamış olduğum problem, örnek vermek gerekirse eskiden "a" oyununda Windows 7 + SteelSeries Arctis 1 ile almış olduğum "ses kalitesi", şu anda kullanmış olduğum Windows 10 + SteelSeries Arctis 1 ile kesinlikle aynı değil. Kulaklıkta sol taraftan sağ tarafa oranla ses patlamaları yaşıyorum.
Bu sorunun ana nedeni nedir?
Günlerdir yapmadığım ayar kalmadı eski ses kalitesini bir türlü yakalayamıyorum. Mantıklı bir şekilde bakıldığında eskiden kullanmış olduğum anakartın ses kapasitörleri yeni kullandığım "H410M" anakarta nazaran daha eski teknoloji fakat ses kalitesi yerlerde.
Eski sistem;
Yeni sistemim;
Şu anda 10. nesiden bir bilgisayar topladım ve işletim sistemim Windows 10.
Şu anda yaşamış olduğum problem, örnek vermek gerekirse eskiden "a" oyununda Windows 7 + SteelSeries Arctis 1 ile almış olduğum "ses kalitesi", şu anda kullanmış olduğum Windows 10 + SteelSeries Arctis 1 ile kesinlikle aynı değil. Kulaklıkta sol taraftan sağ tarafa oranla ses patlamaları yaşıyorum.
Bu sorunun ana nedeni nedir?
Günlerdir yapmadığım ayar kalmadı eski ses kalitesini bir türlü yakalayamıyorum. Mantıklı bir şekilde bakıldığında eskiden kullanmış olduğum anakartın ses kapasitörleri yeni kullandığım "H410M" anakarta nazaran daha eski teknoloji fakat ses kalitesi yerlerde.
Eski sistem;
- i5-650
- Esonic h55.
- 4x2 8 GB DDR3 RAM.
- Gigabyte GT 1030.
Yeni sistemim;
- i3-10100F
- Gigabyte H410M S2H.
- 8x2 16 GB DDR4 RAM.
- Gigabyte GT 1030.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: