Çözüldü Windows 7 ve Windows XP kuramıyorum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında ben 8'i DvD'den atmıştım. 7 Senelik HDD'ye 10Dkkada tertemiz kurulum yaptı Yani 8'de Ha Dvd Ha Usb 2.0 tak ikiside çok yakın vakitte biterler. Ama ne sistemde SSD vardır , elinde de USB 3.0 Usb ve giriş ozaman kesinlikle USB ile at. Max. 3 dkkada Windows Hazır Bu arada Anakart modelini hala söylemedin.

Söylemeye utanıyorum şimdi dalga geçersiniz bilgisayar eski model gülersiniz

- - - Güncellendi - - -

Başka bir USB ile deneyin. Görmemesi imkansız.

Recep bey birazdan başka bir usb ile tekrar deneyeceğim.

- - - Güncellendi - - -

Format yine temiz olacak zaten. Belki yine okumayacak demek yerine deneme yapmanız sadece 2 dakika sürer. Denemeden bilemezsiniz değil mi?

Windows vista dvd'sini yine sorunsuz okuyor açıkken. Vistayı boot menüsünde yine sorunsuz okuyor. Şimdi arkadaşın orjinal %100 orjinal windows 7 home basıc dvd'sini ödünç aldım. Busefer windows 7'yi dvd'sini gördü ama yine formatt atamadım. Nedeni ise "autorun eksik 078" falan diye bi hata veriyor....

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar başka bir usb ile Windows 8.1 kurmayı başardım. Anakartımın marka ve modeli Wibtek G41-M Konu kapatılabilir..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…