Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör 1000'e Doğru Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.225 Makaleler 15 Çözümler 505 Yer Türkiye Cumhuriyeti 1 Kasım 2022 #21 Leon Dayı dedi: Windows 10 kullanabilmesi için 4 GB RAM yeterli olur. Ama SSD olmadan Windows 10 kurulmaz. PC'de yavaşlamalar vs. olabilir. Genişletmek için tıkla... Beğenmeyip duracağına 2016 LTSB kur sonra o butona bas bence.
Leon Dayı dedi: Windows 10 kullanabilmesi için 4 GB RAM yeterli olur. Ama SSD olmadan Windows 10 kurulmaz. PC'de yavaşlamalar vs. olabilir. Genişletmek için tıkla... Beğenmeyip duracağına 2016 LTSB kur sonra o butona bas bence.
Longhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 1.849 Makaleler 1 Çözümler 28 1 Kasım 2022 #22 Leon Dayı dedi: Windows 10 kullanabilmesi için 4 GB RAM yeterli olur. Ama SSD olmadan Windows 10 kurulmaz. PC'de yavaşlamalar vs. olabilir. Genişletmek için tıkla... Windows 11'i i5-480m ve 3 GB Ram ile SSD sayesinde gayet hızlı kullanıyorum.
Leon Dayı dedi: Windows 10 kullanabilmesi için 4 GB RAM yeterli olur. Ama SSD olmadan Windows 10 kurulmaz. PC'de yavaşlamalar vs. olabilir. Genişletmek için tıkla... Windows 11'i i5-480m ve 3 GB Ram ile SSD sayesinde gayet hızlı kullanıyorum.
O ORGANIZE Hectopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2.973 Çözümler 45 1 Kasım 2022 #23 Leon Dayı dedi: Ama SSD olmadan Windows 10 kurulmaz. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi vermeyin SSD yok ama Windows 10 yüklü.
Leon Dayı dedi: Ama SSD olmadan Windows 10 kurulmaz. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi vermeyin SSD yok ama Windows 10 yüklü.
SametPro1 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2022 #24 Leon Dayı dedi: Windows 10 kullanabilmesi için 4 GB RAM yeterli olur. Ama SSD olmadan Windows 10 kurulmaz. PC'de yavaşlamalar vs. olabilir. Genişletmek için tıkla... Tüm gereksiz hizmetleri vs kapatsam sizce nasıl olur bir de Home Single Language yüklesem?
Leon Dayı dedi: Windows 10 kullanabilmesi için 4 GB RAM yeterli olur. Ama SSD olmadan Windows 10 kurulmaz. PC'de yavaşlamalar vs. olabilir. Genişletmek için tıkla... Tüm gereksiz hizmetleri vs kapatsam sizce nasıl olur bir de Home Single Language yüklesem?
Leon Dayı Megapat Cep Doktoru Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 13.762 Makaleler 9 Çözümler 75 Yer İstanbul, Türkiye 1 Kasım 2022 #25 ORGANIZE dedi: Yanlış bilgi vermeyin SSD yok ama Windows 10 yüklü. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgiyi siz veriyorsunuz. SSD olmadan Windows 10 kurulmaz. Eğer ki HDD varsa Windows 7 ve 8.1 daha iyi olacaktır.
ORGANIZE dedi: Yanlış bilgi vermeyin SSD yok ama Windows 10 yüklü. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgiyi siz veriyorsunuz. SSD olmadan Windows 10 kurulmaz. Eğer ki HDD varsa Windows 7 ve 8.1 daha iyi olacaktır.
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.078 Makaleler 1 Çözümler 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2022 #26 SametPro1 dedi: Tüm gereksiz hizmetleri vs kapatsam sizce nasıl olur bir de Home Single Language yüklesem? Genişletmek için tıkla... Elle kapatırsan geri açılır onlar hunharca temeletri topluyor windows.
SametPro1 dedi: Tüm gereksiz hizmetleri vs kapatsam sizce nasıl olur bir de Home Single Language yüklesem? Genişletmek için tıkla... Elle kapatırsan geri açılır onlar hunharca temeletri topluyor windows.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör 1000'e Doğru Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.225 Makaleler 15 Çözümler 505 Yer Türkiye Cumhuriyeti 1 Kasım 2022 #27 SametPro1 dedi: Tüm gereksiz hizmetleri vs kapatsam sizce nasıl olur bir de Home Single Language yüklesem? Genişletmek için tıkla... 2016 LTSB yüklersen gereksiz bir tane bile hizmet gelmiyor. Niye kaçıyorsun? Leon Dayı dedi: Yanlış bilgiyi siz veriyorsunuz. SSD olmadan Windows 10 kurulmaz. Eğer ki HDD varsa Windows 7 ve 8.1 daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Ben bu bilgisayarı nasıl kullanıyorum şu an? Biri bana açıklasın o zaman.
SametPro1 dedi: Tüm gereksiz hizmetleri vs kapatsam sizce nasıl olur bir de Home Single Language yüklesem? Genişletmek için tıkla... 2016 LTSB yüklersen gereksiz bir tane bile hizmet gelmiyor. Niye kaçıyorsun? Leon Dayı dedi: Yanlış bilgiyi siz veriyorsunuz. SSD olmadan Windows 10 kurulmaz. Eğer ki HDD varsa Windows 7 ve 8.1 daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Ben bu bilgisayarı nasıl kullanıyorum şu an? Biri bana açıklasın o zaman.
Longhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 1.849 Makaleler 1 Çözümler 28 1 Kasım 2022 #28 SametPro1 dedi: Tüm gereksiz hizmetleri vs kapatsam sizce nasıl olur bir de Home Single Language yüklesem? Genişletmek için tıkla... Cok fark etmez diye düşünüyorum. Pentium 4, 3GB Ram ve ATI Radeon x1050 256mb ile PowerShell ile uygulama silmiştim etkisini görmedim. Ama bu pcde Windows 7 bile kasiyordu.
SametPro1 dedi: Tüm gereksiz hizmetleri vs kapatsam sizce nasıl olur bir de Home Single Language yüklesem? Genişletmek için tıkla... Cok fark etmez diye düşünüyorum. Pentium 4, 3GB Ram ve ATI Radeon x1050 256mb ile PowerShell ile uygulama silmiştim etkisini görmedim. Ama bu pcde Windows 7 bile kasiyordu.
O ORGANIZE Hectopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2.973 Çözümler 45 1 Kasım 2022 #29 Leon Dayı dedi: Yanlış bilgiyi siz veriyorsunuz. SSD olmadan Windows 10 kurulmaz. Eğer ki HDD varsa Windows 7 ve 8.1 daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Şu an kullandığım bilgisayarda HDD var ve Windows 10 yüklü. @SametPro1 2016 LTSB veya 1507 kurun.
Leon Dayı dedi: Yanlış bilgiyi siz veriyorsunuz. SSD olmadan Windows 10 kurulmaz. Eğer ki HDD varsa Windows 7 ve 8.1 daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Şu an kullandığım bilgisayarda HDD var ve Windows 10 yüklü. @SametPro1 2016 LTSB veya 1507 kurun.
SametPro1 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2022 #30 Teru dedi: 2016 LTSB yüklersen gereksiz bir tane bile hizmet gelmiyor. Niye kaçıyorsun? Genişletmek için tıkla... Kaçmıyorum sürüm eski yani adobe premiere vs açabilse güzel olur aslında ORGANIZE dedi: Şu an kullandığım bilgisayarda HDD var ve Windows 10 yüklü. @SametPro1 2016 LTSB veya 1507 kurun. Genişletmek için tıkla... ISO verebilir misin?
Teru dedi: 2016 LTSB yüklersen gereksiz bir tane bile hizmet gelmiyor. Niye kaçıyorsun? Genişletmek için tıkla... Kaçmıyorum sürüm eski yani adobe premiere vs açabilse güzel olur aslında ORGANIZE dedi: Şu an kullandığım bilgisayarda HDD var ve Windows 10 yüklü. @SametPro1 2016 LTSB veya 1507 kurun. Genişletmek için tıkla... ISO verebilir misin?