Windows 7 vs 8.1

2021 LTSB kursam nasıl olur 21H2 sürümüymüş bende Adobe Premiere Pro gibi programlar kullanıyorum önerir misiniz? 2016 sürümü de destekler mi Adobe Premiere Pro programını.
2021 Ltsc var Ltsb diye geçmiyor. İşlemcin 2018'de çıkan meltdown spectre açıklarından etkileniyor, o nedenle yeni sürüm kurarsan işlemci performansın(zaten epey eski nesil) yamalardan dolayı törpülenebilir. Sen bilirsin.

Windows 7 tavsiye ederim. Windows 7 HDD için ideal. Windows 7'den sonraki Windows sürümleri başınızı ağrıtır HDD olduğu için. Siz Windows 7 Ultimate kurun, etkinleştirin, sonra da ESU Bypass yaparsın, mis gibi olur. Ama şunu söyleyeyim, Windows 7 HDD ile yavaş çalışır.

Windows 7 tavsiye ederim. Windows 7 HDD için ideal. Windows 7'den sonraki Windows sürümleri başınızı ağrıtır HDD olduğu için. Siz Windows 7 Ultimate kurun, etkinleştirin, sonra da ESU Bypass yaparsın, mis gibi olur. Ama şunu söyleyeyim, Windows 7 HDD ile yavaş çalışır.

HDD ile Windows 10 kullanıyorum çok hızlı.
@SametPro1 Windows 10 Lite yerine 1507 yükle.
Bende de hızlıydı ama anlam veremedim yavaşladı formatta attım çözemedim

2016 ltsb kurmalık sistem. O ikilinin desteği kesiliyor her geçen gün tozlu raflara doğru gidiyorlar.
Buna niye beğenmemişler ki? 10 yıllık HDD ile en iyi çalışan ve en iyi FPS veren 2016 LTSB'dir. Aksini iddia eden kullanıp sonra gelsin.

HDD ile Windows 10 kullanıyorum çok hızlı.
@SametPro1 Windows 10 Lite yerine 1507 yükle.

Windows 10 kullanabilmesi için 4 GB RAM yeterli olur. Ama SSD olmadan Windows 10 kurulmaz. PC'de yavaşlamalar vs. olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı