Beğenmeyip duracağına 2016 LTSB kur sonra o butona bas bence.Windows 10 kullanabilmesi için 4 GB RAM yeterli olur. Ama SSD olmadan Windows 10 kurulmaz. PC'de yavaşlamalar vs. olabilir.
Beğenmeyip duracağına 2016 LTSB kur sonra o butona bas bence.Windows 10 kullanabilmesi için 4 GB RAM yeterli olur. Ama SSD olmadan Windows 10 kurulmaz. PC'de yavaşlamalar vs. olabilir.
Windows 11'i i5-480m ve 3 GB Ram ile SSD sayesinde gayet hızlı kullanıyorum.Windows 10 kullanabilmesi için 4 GB RAM yeterli olur. Ama SSD olmadan Windows 10 kurulmaz. PC'de yavaşlamalar vs. olabilir.
Ama SSD olmadan Windows 10 kurulmaz.
Windows 10 kullanabilmesi için 4 GB RAM yeterli olur. Ama SSD olmadan Windows 10 kurulmaz. PC'de yavaşlamalar vs. olabilir.
Yanlış bilgi vermeyin SSD yok ama Windows 10 yüklü.
Elle kapatırsan geri açılır onlar hunharca temeletri topluyor windows.Tüm gereksiz hizmetleri vs kapatsam sizce nasıl olur bir de Home Single Language yüklesem?
2016 LTSB yüklersen gereksiz bir tane bile hizmet gelmiyor. Niye kaçıyorsun?Tüm gereksiz hizmetleri vs kapatsam sizce nasıl olur bir de Home Single Language yüklesem?
Ben bu bilgisayarı nasıl kullanıyorum şu an? Biri bana açıklasın o zaman.Yanlış bilgiyi siz veriyorsunuz. SSD olmadan Windows 10 kurulmaz. Eğer ki HDD varsa Windows 7 ve 8.1 daha iyi olacaktır.
Cok fark etmez diye düşünüyorum.Tüm gereksiz hizmetleri vs kapatsam sizce nasıl olur bir de Home Single Language yüklesem?
Yanlış bilgiyi siz veriyorsunuz. SSD olmadan Windows 10 kurulmaz. Eğer ki HDD varsa Windows 7 ve 8.1 daha iyi olacaktır.
Kaçmıyorum sürüm eski yani adobe premiere vs açabilse güzel olur aslında2016 LTSB yüklersen gereksiz bir tane bile hizmet gelmiyor. Niye kaçıyorsun?![]()
Şu an kullandığım bilgisayarda HDD var ve Windows 10 yüklü.
@SametPro1 2016 LTSB veya 1507 kurun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.