Windows 7 vs. 8/8.1 vs. 10

Microsoft herkesi Windows 10'a yöneltme konusunda gayet başarılı gözüküyor zaten sıralamaya bakılırsa geçen sene Win 7 daha fazlaydı bu sene Win 10W'in 7'yi geçmiş.
Windows 7 , 8.1 den bence daha iyi çünkü windows 8.1 tablet pc ye benziyo biraz

Tasarım: Windows 7
İşlev ve program desteği: Windows 10
Dokunmatik ekranı olan bilgisayarlar için: Windows 8

RAM 6/8 ise ve işlemci ile ekran kartı güçlüyse Win10. Windows 8.1 kötü diyemem ama iyi de diyemem. Win8 en kötü 2. Windows işletim sistemi. Windows 7 benim küçüklüğüm, benimle yaşıt. Belki de bu yüzden seviyorumdur. Bilmiyorum. Sistem düşükse Win7 kullanacaksın. Ne 8, ne de 8.1.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RAM 6/8 ise ve işlemci ile ekran kartı güçlüyse Win10. Windows 8.1 kötü diyemem ama iyi de diyemem. Win8 en kötü 2. Windows işletim sistemi. Windows 7 benim küçüklüğüm, benimle yaşıt. Belki de bu yüzden seviyorumdur. Bilmiyorum. Sistem düşükse Win7 kullanacaksın. Ne 8, ne de 8.1.
Benim küçüklüğümde hep Win XP ile geçti

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı