Windows 7 vs Windows 10

Sedat34

Decapat
Sistem:
4 GB RAM.
Sapphire AMD 2 GB ekran kartı.
500GB HDD.
i5 işlemci 4 cekirdek.

Hangisi arkadaslar. Bu arada netten kot alcam orijinal yapacağım sürümünde önerirseniz sevinirim.

Bir de 64 Bit mi 32 Bit mi atayım formatı.

Kesinlikle Windows 10 Single Language 64 bit derim. Sisteminizden en iyi performansı bu sürümle alacaksınızdır.

Bence HDD aşırı derecede önemli değil. Önemli değilden kastım tabii ki önemli fakat bence işlemcisi ve ekran kartı Windows 10 için yeterli. Ayrıca 4 GB RAM'de şimdilik yeterli. İşlemcisi kaçıncı nesil tam olarak bilmesem de bence o sisteme Windows 10 64 bit Single Language yakışır.

Aynen ama işlemci modelinde yazmamış. Eğer işlemcisi düşük ise bence Windows 8.1 kur derim. Ama bana sorarsan 4 GB RAM ve HDD olan bir bilgisayara Windows 8.1 veya Windows 7 olabilir. Eğer SSD takacaksa o ayrı bir konu.

Dostlar bana Key'de lazi. Satın alcam o netteki Key'ler olur mu olmaz mı bilmiyorum olursa işime gelir açıkçası Win 10 Pro Key'leri en fazla 30 TL Win 7 Key'leri pahalı çok ta yok. Sistem SSD olmayacak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı