Linux ayrı Windows ayrı. Konudan sapmayın lütfen.Buna benzer bir şey duymuştum. Fakat güncel Linux distroları daha az RAM yiyerek daha hızlı çalışıyor. Bu da yavaşlığının kanıtı.
Linux ayrı Windows ayrı. Konudan sapmayın lütfen.Buna benzer bir şey duymuştum. Fakat güncel Linux distroları daha az RAM yiyerek daha hızlı çalışıyor. Bu da yavaşlığının kanıtı.
İlk olarak ben diyeyim hocalarım.
Windows 7, Windows 10'dan güzel. Çünkü şişirilmemiş ve akıcı bir işletim sistemi.
5 FPS için Win10'a geçmem hocam. Windows 8.1 daha iyi hala.Ben kullanıyorum ama. Benim bir kere mecburen onu kullanmam lazım. Çok oyunda test etmedim tek Witcher 3'de test edebildim o da çok ciddi bir fark olmadı 10'da 5 FPS daha çok aldım.
Sana cevap verdiğimi hatırlamıyorum ki. Niye alındın bu kadar? Windows 7'nin avukatı falan mısın?
Alakası yok.Demek ki biraz da şans işi bu.
Ben bayağı oldu kullanalı arkadaşında öyle şuan ne yavaşlama var ne`de birşey. Ayrıca Windows ara sıra yavaşlayabiliyor yılda 1 kez format şart gibi birşeyHocam eskiden bende çok hızlıydı Windows ve anlamadığım şekilde yavaşladı.
Hocam güncel işletim sistemlerinde konuyu ele alırsak Linux daha hızlı.Linux ayrı Windows ayrı. Konudan sapmayın lütfen.
Bir zahmet hocam ama onun gerektirdiği ne Windows ne.Hocam güncel işletim sistemlerinde konuyu ele alırsak Linux daha hızlı.
Anlamadım hocam neden yavaş. Belki ben hatalıyım/Yanlışım.Alakası yok.
Ben bayağı oldu kullanalı arkadaşında öyle şuan ne yavaşlama var ne`de birşey. Ayrıca Windows ara sıra yavaşlayabiliyor yılda 1 kez format şart gibi birşey.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.