Çözüldü Windows 7 Yedek Diski Silmeden Format Atma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Caner Karaca

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarıma format atmak istiyorum, tutmak istediğim dosyaları C Disk bölümünden D Disk bölümüne taşıdım. Sorum şu, USB ile Windows 7 yükleyeceğim. Fakat D diskine format atmak istemiyorum sadece C diskini formatlamak istiyorum mümkün mü acaba? Elimde dosyalarımı yedekleyeceğim başka bir depolama yok bilgisayarda sadece 1 HDD var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba, evet mümkün. Tek yapmanız gereken disk bölümleme aşamasında C diskini biçimlendirmek ve D diskine dokunmamak. Biçimlendirdikten sonra ise yine C diskini seçip ilerleyerek işletim sistemini kuracaksınız. Hangisi C hangisi D diski nasıl anlayacağım derseniz, mevcut boyut ve boş alanlarına bakarsınız.
Merhaba, evet mümkün. Tek yapmanız gereken disk bölümleme aşamasında C diskini biçimlendirmek ve D diskine dokunmamak. Biçimlendirdikten sonra ise yine C diskini seçip ilerleyerek işletim sistemini kuracaksınız. Hangisi C hangisi D diski nasıl anlayacağım derseniz, mevcut boyut ve boş alanlarına bakarsınız.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…