Çözüldü Windows 7 Yedek Diski Silmeden Format Atma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Caner Karaca

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarıma format atmak istiyorum, tutmak istediğim dosyaları C Disk bölümünden D Disk bölümüne taşıdım. Sorum şu, USB ile Windows 7 yükleyeceğim. Fakat D diskine format atmak istemiyorum sadece C diskini formatlamak istiyorum mümkün mü acaba? Elimde dosyalarımı yedekleyeceğim başka bir depolama yok bilgisayarda sadece 1 HDD var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba, evet mümkün. Tek yapmanız gereken disk bölümleme aşamasında C diskini biçimlendirmek ve D diskine dokunmamak. Biçimlendirdikten sonra ise yine C diskini seçip ilerleyerek işletim sistemini kuracaksınız. Hangisi C hangisi D diski nasıl anlayacağım derseniz, mevcut boyut ve boş alanlarına bakarsınız.
Merhaba, evet mümkün. Tek yapmanız gereken disk bölümleme aşamasında C diskini biçimlendirmek ve D diskine dokunmamak. Biçimlendirdikten sonra ise yine C diskini seçip ilerleyerek işletim sistemini kuracaksınız. Hangisi C hangisi D diski nasıl anlayacağım derseniz, mevcut boyut ve boş alanlarına bakarsınız.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı