Windows 7 yerel disk C'de fazla yer kaplayan dosya

Eki Görüntüle 559326
hocam recovery dosyası resimdeki gibi dediğim gibi alttaki iki adet .sys dosyasının ne işe yaradığını çözebilirsem ve devre dışı barkmanın veya silmenin yöntemini bulabilirsem çok iyi olur
Maalesef nasıl silineceği hakkında bir bilgim yok, üzgünüm. Yoksa yardımcı olmayı isterdim.

Pagefile.sys RAM yetmediği zamanlarda kullanılan sanal RAM olması gerek.
hiperfil dosyasıda uyku modu için gerekli bir dosyaymış uyku modunu kullanmadığım için özellği devre dışı bıraktım dosya otamatik olarak silindi pagefile.sys dosyasıda dediğiniz gibi ram le ilgili sistemde 12 gb ramim var gerek olduğunu düşünmüyorum sizce bu dosyayı silmelimiyim
Maalesef nasıl silineceği hakkında bir bilgim yok, üzgünüm. Yoksa yardımcı olmayı isterdim.
yardımınız için sağolun hocam yinede

hocam bazı sitelerde disk belleği dosyası yok olarak ayarlayın bazı sitelerdede düşük miktar yapın yazıyor bu konu ile ilgili herhangi bir bilgisi olan varmı
adsasdasd.png

Hocam bazı sitelerde disk belleği dosyası yok olarak ayarlayın bazı sitelerdede düşük miktar yapın yazıyor bu konu ile ilgili herhangi bir bilgisi olan var mı?
Eki Görüntüle 559330
Evet, tam bu yerde sanal bellek dosyası boyutunu küçültün. Tamamıyla yok etmeniz bazı oyunların RAM aşımında hata verip kapanmasına sebep olabilir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı