Windows 7 Yükleme ve Yükseltme Danışmanı

Promisses

Kilopat
Katılım
2 Eylül 2010
Mesajlar
275
Makaleler
1
Yer
Veni Vidi Vici
62997886.png
 
Windows 7 Yükseltme DanışmanıHızlı AçıklamaBilgisayarınızın Windows 7 kullanmaya hazır olup olmadığını görmek için Windows 7 Yükseltme Danışmanı'nı karşıdan yükleyip çalıştırın. Donanımınızı, aygıtlarınızı ve yüklü programlarınızı bilinen uyumluluk sorunları olup olmadığını belirlemek için tarar, bulunan olası sorunları nasıl çözeceğiniz konusunda yol gösterir ve yükseltme yapmadan önce yapmanız gerekenler konusunda önerilerde bulunur.

Dosya Adı:Windows7UpgradeAdvisorSetup.exe

Sürüm:2

Yayınlandığı Tarih: 19.10.2009

Dil:TürkçeYükleme

Boyutu:8.3 MB - 8.3 MB*

Başlamadan önce: Yazıcılar, harici sabit diskler ve tarayıcılar gibi, kontrol ettiğiniz bilgisayarla düzenli olarak kullandığınız tüm USB aygıtlarını ve diğer aygıtları bağlayıp açtığınızdan emin olun.

Windows 7 Yükseltme Danışmanı bilgisayarınızı tarayarak olası uyumluluk sorunlarını belirler ve sizi Windows 7 yükseltme seçenekleriniz hakkında bilgilendirir. Birkaç dakika içinde, bilgisayarınızın sistem gereksinimlerini karşılayıp karşılamadığının ve donanımınız, aygıtlarınız ve yüklü programlarınızla ilgili bilinen uyumluluk sorunları olup olmadığının açıklandığı, ayrıca Windows 7'yi bilgisayarınıza yüklemeden önce yapmanız gerekenlerin ele alındığı bir rapor elde edersiniz.

Sistem Gereksinimleri
Desteklenen İşletim Sistemleri: Windows 7; Windows Vista; Windows XP Service Pack 2
Windows XP çalıştırılıyorsa .NET Framework 2.0 veya daha ileri sürümü
Yönergeler
Windows 7 Yükseltme Danışmanı'nı yüklemek için Windows7UpgradeAdvisorSetup.exe dosyasını karşıdan yükleyin ve çalıştırın.
Bilgisayarınızda Windows XP çalışıyorsa, kurulum programı .NET Framework 2.0'ın yüklü olup olmadığını kontrol edecektir. .NET Framework 2.0'ın yüklü olmadığı belirlenirse kurulum programı yüklenmesine yardımcı olur.
Yazıcılar, harici sabit diskler ve tarayıcılar gibi, kontrol ettiğiniz bilgisayarla düzenli olarak kullandığınız tüm USB aygıtlarını ve diğer aygıtları bağlayın ve açın.
Windows 7 Yükseltme Danışmanı'nı Başlat menüsünden veya masaüstünden çalıştırma

Ek BilgiWindows 7 Yükseltme Danışmanı'nı Virtual PC veya Uzak Masaüstü içinde çalıştırıyorsanız, Windows Aero işlevi düzgün algılanmayabilir.

İndirme Bağlantısı
 
Bakayım Bi.

Abi autocad den oluyor diyenler var biri autocad in sp1 i varmış onu yükleyip de düzeldiğini söylemiş ben de yükledim şimdi bakalım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı