Hocam USB alanim yetmiyor USB'deki Rufus'u yeni disk açıp ona atsam ondan sonra double boot denesem olur mu?
Double boot deneyebilirsiniz olmazsa dediğim gibi ihtiyacına göre bir Linux dağıtımı seçebilirsin.
Hocam USB alanim yetmiyor USB'deki Rufus'u yeni disk açıp ona atsam ondan sonra double boot denesem olur mu?
Double boot deneyebilirsiniz olmazsa dediğim gibi ihtiyacına göre bir Linux dağıtımı seçebilirsin.
Hocam Windows 10 deneyeceğim şimdi double boot ile.
Ventoy yükleyip ISO dosyasını Ventoy ile yazdırabilirsin. Ventoy'un kendi sitesine git oradan tar.gz uzantılı dosyayı indir. ZIP dosyası gibi bir şey o. İndikten sonra içindeki dosyaları başka bir klasöre çıkart. Ventoy2disk yazan dosyayı çalıştır. Uygulamadan nasıl yazdıracağına da bu videodan bakabilirsin.
Tamamdır sonuçları yazarsınız.
Bence Ventoy ile yapsa bile olacakmış gibi gelmiyor tabii denemekten zarar gelmez.
Ventoy'u kendi sitesinden veya Mağazadan indirin.Takıldım kaldım Ubuntu denemek için yükledim Windows 7 yüklemek istiyorum Rufus yok yazılım indirme programı ve App Center çalışmıyor nedense ne yapmam lazım? USB 4 GB olduğu için Windows 7 yüklicektim ama hem Windows 7 ISO bulamadım hem de bootable yapamam yardım edin.
cd İndirilenlercd Downloadstar -xzvf dosyaismi.tar.gz./VentoyGUIx86_64yaz../Ventoy2Disk.shBiostan usb yi seçip başlatcaksın. Ordan ventoyun boot menüsü gelcek. Ordan windows 7 yi seçip başlatcaksınHocam Ventoy açtım Windows 7 attım içine şimdi BIOS'a girip deneyeceğim.
Hocam şimdi de bilgisayarı açarkrn hani BIOS'a giricezmi yoksa birmicezmi diye soran yerde kaldı bilgisayar restart butonuna basıyorum kasadaki gene kalıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.