Windows 7 yüklü HDD'yi AM4 sistemde hata veriyor

BIOS benimki ile aynı eğer HDD bağlarsan kılavuz tuşları gösteremez ve sen büyük ihtimal ile yanlış tuşa basıyorsun HDD olmayınca otomatik BIOS'u açıyor sende BIOS tuşunun o olduğunu düşünüyorsun ilk aldiğimda benim yaptığım bir hata idi belki aynısını sizde yapiyorsunuzdur.

Arkadaşın dediği gibi BIOS ayarlarından başlangıç sürücüsünü USB yap. Ayarları kaydedip çık. PC ikinici açılışta USB ile başlayacağı için direkt Windows 10 kurulumuna geçecektir. Buradan HDD ve varsa diğer diskleri istediğin gibi silip bölersin.

Yarın yeni bi hdd alıp takıcam bir yerde ryzen win7 desteklemiyo diye bir şey gördüm ondan olabilirmi ?
Zaten o bilgisayarda Windows 7 kullanma, mis gibi 10 kullan. BIOS ekraninda görebilsen HDD'yi USB ile temiz kurulum yaparsin.

Arkadaşın dediği gibi BIOS ayarlarından başlangıç sürücüsünü USB yap. Ayarları kaydedip çık. PC ikinici açılışta USB ile başlayacağı için direkt Windows 10 kurulumuna geçecektir. Buradan HDD ve varsa diğer diskleri istediğin gibi silip bölersin.
Tamam bunu deneyeceğim yarın geri dönücem inşallah olur
Zaten o bilgisayarda Windows 7 kullanma, mis gibi 10 kullan. BIOS ekraninda görebilsen HDD'yi USB ile temiz kurulum yaparsin.
Zaten açabilsem sistemi 10 kurucağım
Dediğin gibi usb yi taktim windows10 kuruluma geçti disk seçeneğine gelince hdd gorunmuyordu kasadan taktım ve sıfırlayıp kurdum çok sağolun sorun hard diskten dolayı imiş.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı