Windows 7'de Discord yüklerken "Discord ınstallation has failed" hatası

Freech

Hectopat
Kuzenimin bilgisayarına Windows 7 yeni format attım. Discord indirdim fakat önce bir sürü hata aldım(. .NET Framework kurmak birkaç güncelleme indirmek gibi) onları hallettim fakat şu an çıkan hatayı bir türlü halledemiyorum. Hata şöyle:

Ekran Alıntısı.PNG

Log yazısı ise burada.

Kuzenimin bilgisayarına Windows 7 yeni format attım. Discord indirdim fakat önce bir sürü hata aldım(. .NET Framework kurmak birkaç güncelleme indirmek gibi) onları hallettim fakat şu an çıkan hatayı bir türlü halledemiyorum. Hata şöyle:

Eki Görüntüle 2263452

Log yazısı ise burada.
hocam win7 desteği kalktı diye biliyorum ondan olabilir. Failed to invoke post-install: System.ComponentModel.Win32Exception (0x80004005): The specified executable is not a valid application for this OS platform.

O zaman kurulu olduğu için kurulum istemiyordu. Şimdi kurulumda desteklenmediği hatası veriyor. System.componentmodel. WIN32EXCEption (0x80004005): The specified executable is not a valid application for this OS platform.
Peki tekrar kullanmamın herhangi bir yöntemi var mı? Bu bilgisayara win10 kurarsam kasar 4gb ram i3 530 var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı