Windows 7'de hiçbir program açılmıyor

dragonshadow73

Hectopat
Daha fazla  
Windows 7 bilgisayarımda dün akşam GTA V, ETS 2, Counter-Strike oynadım, Online derse katıldım, web de gezindim falan bir sürü şey yaptım. Ardından bilgisayarı kapattım. Bu sabah uyanınca bilgisayarı açtım ve hiçbir program açılmıyor. Türlü türlü error mesajları alıyorum ve tüm programların simgesi değişik, mavi bir şey oldu kaç kere kapa aç yaptım olmuyor. İnternette araştırdım herkes Windows+r yapıp çalıştırdan bir şey yapmamı söylüyor lakin o sekmede açılmıyor. Açılan tek şey görev yöneticisi oda CTRL alt Del ile giriliyor. Eğer başlat kısmından girersem açılmıyor. Arkadaşlar çözümlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Not: Foto ekleyecektim ama 4MB'den yüksek olduğu için eklenmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7 bilgisayarımda dün akşam GTA V, ETS 2, Counter-Strike oynadım, Online derse katıldım, web de gezindim falan bir sürü şey yaptım. Ardından bilgisayarı kapattım. Bu sabah uyanınca bilgisayarı açtım ve hiçbir program açılmıyor. Türlü türlü error mesajları alıyorum ve tüm programların simgesi değişik, mavi bir şey oldu kaç kere kapa aç yaptım olmuyor. İnternette araştırdım herkes Windows+r yapıp çalıştırdan bir şey yapmamı söylüyor lakin o sekmede açılmıyor. Açılan tek şey görev yöneticisi oda CTRL alt Del ile giriliyor. Eğer başlat kısmından girersem açılmıyor. Arkadaşlar çözümlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Not: Foto ekleyecektim ama 4MB'den yüksek olduğu için eklenmiyor.
Windows 10 gibi güncel bir işletim sistemine geçme vaktin gelmiş :)

Bilgisayarınızı bir taratın.
.

Windows 10 gibi güncel bir işletim sistemine geçme vaktin gelmiş :)
Lütfen çözüm bulmadan sırf laf olsun kulak dolsun diye yorum atıcaklar bir şey yazmasın
Bilgisayarınızı bir taratın.
.
Açılmıyor açılmıyor, virüs programıda açılmıyor onu yüklemek için chrome lazım oda açılmıyor hadi usb ile attın yine açılmıyor

Lütfen çözüm bulmadan sırf laf olsun kulak dolsun diye yorum atıcaklar bir şey yazmasın

Açılmıyor açılmıyor, virüs programıda açılmıyor onu yüklemek için chrome lazım oda açılmıyor hadi usb ile attın yine açılmıyor
Pardon ama bu forumda artık Windows 7 önerilmiyor destek tümüyle kalktı ve kararlı çalışmıyor. O yüzden güncel ve kararlı bir sistem olan Windows 10'u önerdim, hata bende düşünüp yazdım kusura bakmayın.

Pardon ama bu forumda artık Windows 7 önerilmiyor destek tümüyle kalktı ve kararlı çalışmıyor. O yüzden güncel ve kararlı bir sistem olan Windows 10'u önerdim, hata bende düşünüp yazdım kusura bakmayın.

Sırf desteği kalktı diye kullanamaz mı? Belki bilgisayarı aşırı kötü. Zaten birisi Windows 10 önermiş, konu sahibi istememiş. Hem belki çok önemli dosyaları var onları kurtarması lazım.

Yani arkadaşın Windows 7 kullanmasının tonlarca farklı sebebi olabilir.

Forum desteklemiyor önermiyor diye Windows 7 kullanmasın mı yani? Saçma sapan konuşmayın ya. Bir de trip atıyorsun üstüne.

Hocam dalga mı geçiyorsunuz :) Sadece Windows 10 önerdim, dosyalarını koruyarakta Windows 7'ye geçebilir ve Windows 7 kaldıran her bilgisayar Windows 10 ile kararlı çalışır. Ben normal bir şekilde öneride bulundum arkadaş değişik bir tepki verdi. Neyse boşa anlatmanın lüzumu yok buyurun siz Windows 7 konuşun.
Forum desteklemiyor önermiyor diye Windows 7 kullanmasın mı yani? Saçma sapan konuşmayın ya. Bir de trip atıyorsun üstüne.
Kullanması yararına olmayacağı için Windows 10 öneriyoruz güncel ve güvenli olduğu için. Windows 7'nin desteği yok güvenli ve kararlı değil sene 2020. Asıl siz saçma sapan konuşuyorsunuz benim önerimin altında yatan sebepler bunlar kendi özgür iradesiyle isteğini kullanabilir. Zorlamıyorum sonuçta sadece geçme vakti gelmiştir dedim ne bu tavırlar anlayamıyorum.
Sırf desteği kalktı diye kullanamaz mı? Belki bilgisayarı aşırı kötü. Zaten birisi Windows 10 önermiş, konu sahibi istememiş. Hem belki çok önemli dosyaları var onları kurtarması lazım.

Yani arkadaşın Windows 7 kullanmasının tonlarca farklı sebebi olabilir.
Windows 10'u ben önerdim ilk mesaj benim zaten kendisi bir şey söylemedi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı