Windows 7'de kalmaya devam edilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani demek istediğim oyun performansında artış olur mu veya indirince RAM düzelir mi?( RAM düzelse direk normal win 10 kurarimda )

Hocam Windows 7 de iniyorsa Windows 10'un eski sürümündede iner.
O zaman sormana gerek yok ki. Ram sorununu bilmiyorum benim düz 4gb görünüyor.

3.87 ile 4 GB RAM arasında hiçbir performans farkı yok, 3.87'de bir hata değil. 3,87 gözükmesinin sebebi Windows'un bir kısmını kendisine ayırması. İlla Windows istiyorsanız Windows 8.1 kurun, 10 geçmeyin aman ha. 10 cihazınızı aşırı zorlayacaktır.

O zaman sormana gerek yok ki. RAM sorununu bilmiyorum benim düz 4 GB görünüyor.

Teşekkürler yardımcı olduğunuz için sizinde çift HDD ymiş galiba sizde kullaniyorsunuz 2016 LTSB. Size güvenip indireceğim bugün ama kurulumu nasıl yapacağımı anlayamadım şimdi sol altta yazi çıksın sıkıntı değil de flaşa yazması var ISO dosyasinin linkini atsaydiniz en azindan.

3.87 ile 4 GB RAM arasında hiçbir performans farkı yok, 3.87'de bir hata değil. 3,87 gözükmesinin sebebi Windows'un bir kısmını kendisine ayırması. İlla Windows istiyorsanız Windows 8.1 kurun, 10 geçmeyin aman ha. 10 cihazınızı aşırı zorlayacaktır.

Windows'un kullanmasını engelleyemez miyim hocam inanin 200 MB RAM benim için çok değerli yaza dogru Sinerji'den yeni PC alacağım şimdilik idarelik.

Teşekkürler yardımcı olduğunuz için sizinde çift HDD ymiş galiba sizde kullaniyorsunuz 2016 LTSB. Size güvenip indireceğim bugün ama kurulumu nasıl yapacağımı anlayamadım şimdi sol altta yazi çıksın sıkıntı değil de flaşa yazması var ISO dosyasinin linkini atsaydiniz en azindan.

Windows'un kullanmasını engelleyemez miyim hocam inanin 200 MB RAM benim için çok değerli yaza dogru Sinerji'den yeni PC alacağım şimdilik idarelik.

Attığım sitede vardı. Bende Ssd+Hdd var. Kalın yazılıyor onu çözemedim.​

Hocam size de çok soru sordum kusura bakmayın 😅 ama bu sefer son Windows Update ve Defender'i kökünden nasıl kapatırım? ( Bunu İndirdikten Sonra)
Onu da yazacaktım arada kaynadı. Search ve Update'i hizmetlerden devre dışı bırakman yeterli. Defender için ben Defender Control kullanıyorum. Kapatmazsan zaten W7'de olduğu gibi %50 işlemci kullanımı tarzı sorunlar çıkıp PC kasıyor.
Ama dil paketini indirdikten sonra kapatmalısın İngilizce geliyor ilk başta.
Windows 5-10 dk kendini toparlayınca dil seçenekleri çıkıyor sanırım sonra indiriyorsun, ayarlardan yapılıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı