Windows 7'de nasıl Chrome yüklenir?

Yusuf ProR

Hectopat
Daha fazla  
iPad'imde utm adlı uygulamada sanal makine olarak Windows 7 yükledim ancak Internet Explorer ile hiçbir şey açılmıyor ve Chrome setup dosyasını çalıştırınca açılmıyor.

Hocam Windows 7'nin Chrome desteği kesildiğini biliyorsunuz zaten. Onun yerine Firefox'ya da Opera kurun. Opera'yı bilmem ama Firefox'un 115 sürümünü kurup kullanbilirsin.

Chrome kullanmanızı önermem. Onun yerine eski windows sürümleri için geliştirilen supermium tarayıcısını kullanın. Arayüz olarak aynı zaten hemen hemen chrome ile.

Hocam Windows 7'nin Chrome desteği kesildiğini biliyorsunuz zaten. Onun yerine Firefox'ya da Opera kurun. Opera'yı bilmem ama Firefox'un 115 sürümünü kurup kullanbilirsin.

Ama Internet Explorer'dan hiçbir şey açılmıyor ki

Chrome kullanmanızı önermem. Onun yerine eski Windows sürümleri için geliştirilen supermium tarayıcısını kullanın. Arayüz olarak aynı zaten hemen hemen Chrome ile.

Supermiumun sitesine giriyor ancak indirilmiyor dosya

Owlfiles diye bir program vardı App Store da onu indirdim bir sunucu oluşturdu oradan supermium indirmeyi denedim ama yarım sattir %0 da kaldığı için iptal ettim nedense oradan yüklenmedi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı