Windows 7'de sekmeleri kapatma tuşu kare olarak gözüküyor

Ezmre

Decapat
Daha fazla  
Selam, bunu nasıl açıklayabileceğimi anlamadım bende SS atayım dedim. Her şey kare ve bu beni rahatsız ediyor nasıl çözülür? Bilgisayarın özelliklerinden de yaptım olmadı.

Dosya Ekleri

• 1671308376839.png
    1671308376839.png
    54,7 KB · Görüntüleme: 50
Selam, bunu nasıl açıklayabileceğimi anlamadım bende SS atayım dedim. Her şey kare ve bu beni rahatsız ediyor nasıl çözülür? Bilgisayarın özelliklerinden de yaptım olmadı.

Bana eskiden olmuştu çözememiştim, driverlerdan dolayı oluyor, direk "Driver Booster" programını ücretsiz indirip bütün sürücüleri güncelleyin güncelledikten sonra "kişiselleştir" kısmından en yukarıdaki Windows 7 temasını seçin 1 - 2 sn içerisinde aradığınız Windows 7 ile buluşacaksınız.

Hangi dediklerinizi?

Kusura bakmayın o kadar satır satır yazdım cevap gitmemiş 😒, direk "Driver Booster" programını ücretsiz indirip bütün sürücüleri güncelleyin bittikten sonra yeniden başlatın,"kişileştir"kısmından en üstteki Windows 7 temasını seçin aradığınız Windows 7 ile buluşacaksınız.

Kusura bakmayın o kadar satır satır yazdım cevap gitmemiş 😒, direk "Driver Booster" programını ücretsiz indirip bütün sürücüleri güncelleyin bittikten sonra yeniden başlatın,"kişileştir"kısmından en üstteki Windows 7 temasını seçin aradığınız Windows 7 ile buluşacaksınız.
Çok teşekkür ederim.

Selam, bunu nasıl açıklayabileceğimi anlamadım bende SS atayım dedim. Her şey kare ve bu beni rahatsız ediyor nasıl çözülür?
Her programda aynı mı?
Ben Windows 7 Ultimate kullanıyorum. Bende gayet düzgün.

Çok teşekkür ederim.

Driver Booster önermem. Lütfen kurmayınız. Driver Booster bilgisayarın adeta içinden geçiyor. Size Driverpack öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı