ALPTEKiN_2710
Decipat
"Kullanmak" ne kadar kullanmak sayılırsa artık.
Videoyu izleyin alttaki metindeki yazanlarsa yazılımı aktifleştirmek için kullanılıyor.
"Kullanmak" ne kadar kullanmak sayılırsa artık.
Videoyu izleyin alttaki metindeki yazanlarsa yazılımı aktifleştirmek için kullanılıyor.
Neden bunları yapayım indirdiğim gibi bana karışmayan bir uygulama varken?
O zaman kullanmak ne kadar kullanmak sayılırsa şeklinde şeyler yazmayın.
WinRAR'ın sınırsız olarak nasıl kullanılabildiğini açıklamak istedim.
O zaman deneme sürümü olarak başarılar dilerim size.
Sen anlamamadın yada anlamak istemedin. Ben WinRAR dışında uygulamalardan bahsediyorum. İndiriyorsun sana karışmıyor yok şunu al yok bunu al pop up çıkarmıyor.
Hayatınızda korsan olmayan lisanslı bir yazılım satın aldınız mı?
Evet. Neden sordunuz? Hem ben korsan yazılımdan bahsetmiyorum.
Evet. Neden sordunuz? Hem ben korsan yazılımdan bahsetmiyorum.
Ben alt üstü bu devirde WinRAR'ın bir anlamı olmadığını söyledim. Babanızın malı gibi savunmanızın bir mantığı yok.
İstediğimiz yazılımı indireceğiz ve pop-up reklamları çıkmayacak.
Bu kullanılan yazılım ancak etkinleştirildiğinde kaybolur.
Windows 10 kurulumu yaptığımızda Windows'u etkinleştir yazısı sağ alt tarafta kendini belli eder.
İnsanlar için zaman daha kıymetli gelmeye başlıyor yazılım konusunda.
Pop-up reklamları çıkmasın bununla beraber oldu olacak Adobe şirketide Premiere Pro yazılımını ücretsiz şekilde piyasaya sürsün değil mi?
Siz beğenmiyorsunuz diye kullanmayacak değilim bu yazılımı.
Sadece ücretsiz kullanmanın mümkün olduğunu belirttim.
WinRAR gibi mükemmel bir yazılıma laf attığım için üzgünüm. Dünyada özgür ve bedava yazılımın varlığını keşfetmediğiniz için de üzgünüm.
Bir işletim sistemi ile birlikte gelmesi gereken özellikleri, WinRAR'ı yapan yazılımcıların hakkına gierek kullanmanız gerektiği için de üzgünüm.
Konuyu nasıl oldu Adobe'ye çekmenizi sağladığım için de üzgünüm. İnsanları bedava ve özgür alternatif program ile, daha az tıklama ile ve sorunsuz şekilde aynı amaca ulaşacağı için de üzgünüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.