Windows 7'de WinRAR kurulmuyor

"Kullanmak" ne kadar kullanmak sayılırsa artık.

Videoyu izleyin alttaki metindeki yazanlarsa yazılımı aktifleştirmek için kullanılıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoyu izleyin alttaki metindeki yazanlarsa yazılımı aktifleştirmek için kullanılıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Neden bunları yapayım indirdiğim gibi bana karışmayan bir uygulama varken?

Son düzenleme:
O zaman kullanmak ne kadar kullanmak sayılırsa şeklinde şeyler yazmayın.
WinRAR'ın sınırsız olarak nasıl kullanılabildiğini açıklamak istedim.
O zaman deneme sürümü olarak başarılar dilerim size.

Sen anlamamadın yada anlamak istemedin. Ben WinRAR dışında uygulamalardan bahsediyorum. İndiriyorsun sana karışmıyor yok şunu al yok bunu al pop up çıkarmıyor.

Uyumluluk sorunu gidere basıyordum olmuyordu, PC aç kapa yaptım yine denedim oldu. Ben yeni uygulama kullanırım da PC benim değil bana okuldan format atmam için geldi. Öğretmenler alışamazlar hemen.

Son düzenleme:
Evet. Neden sordunuz? Hem ben korsan yazılımdan bahsetmiyorum.

İstediğimiz yazılımı indireceğiz ve pop-up reklamları çıkmayacak.
Bu kullanılan yazılım ancak etkinleştirildiğinde kaybolur.
Windows 10 kurulumu yaptığımızda Windows'u etkinleştir yazısı sağ alt tarafta kendini belli eder.
İnsanlar için zaman daha kıymetli gelmeye başlıyor yazılım konusunda.
Pop-up reklamları çıkmasın bununla beraber oldu olacak Adobe şirketide Premiere Pro yazılımını ücretsiz şekilde piyasaya sürsün değil mi?

Ben alt üstü bu devirde WinRAR'ın bir anlamı olmadığını söyledim. Babanızın malı gibi savunmanızın bir mantığı yok.

Siz beğenmiyorsunuz diye kullanmayacak değilim bu yazılımı.
Sadece ücretsiz kullanmanın mümkün olduğunu belirttim.

İstediğimiz yazılımı indireceğiz ve pop-up reklamları çıkmayacak.
Bu kullanılan yazılım ancak etkinleştirildiğinde kaybolur.
Windows 10 kurulumu yaptığımızda Windows'u etkinleştir yazısı sağ alt tarafta kendini belli eder.
İnsanlar için zaman daha kıymetli gelmeye başlıyor yazılım konusunda.
Pop-up reklamları çıkmasın bununla beraber oldu olacak Adobe şirketide Premiere Pro yazılımını ücretsiz şekilde piyasaya sürsün değil mi?

Siz beğenmiyorsunuz diye kullanmayacak değilim bu yazılımı.
Sadece ücretsiz kullanmanın mümkün olduğunu belirttim.

WinRAR gibi mükemmel bir yazılıma laf attığım için üzgünüm. Dünyada özgür ve bedava yazılımın varlığını keşfetmediğiniz için de üzgünüm.

Bir işletim sistemi ile birlikte gelmesi gereken özellikleri, WinRAR'ı yapan yazılımcıların hakkına gierek kullanmanız gerektiği için de üzgünüm.

Konuyu nasıl oldu Adobe'ye çekmenizi sağladığım için de üzgünüm. İnsanlar bedava ve özgür alternatif program ile, daha az tıklama, ve sorunsuz bir şekilde aynı amaca ulaşacağı için de üzgünüm.

Son düzenleme:
WinRAR gibi mükemmel bir yazılıma laf attığım için üzgünüm. Dünyada özgür ve bedava yazılımın varlığını keşfetmediğiniz için de üzgünüm.

Bir işletim sistemi ile birlikte gelmesi gereken özellikleri, WinRAR'ı yapan yazılımcıların hakkına gierek kullanmanız gerektiği için de üzgünüm.

Konuyu nasıl oldu Adobe'ye çekmenizi sağladığım için de üzgünüm. İnsanları bedava ve özgür alternatif program ile, daha az tıklama ile ve sorunsuz şekilde aynı amaca ulaşacağı için de üzgünüm.

Konuyu Adobe'ye çekmedim Adobe yazılımından örnek verdim.
WinZip'ya da diğer yazılımları da kullanabilirsiniz ve tabii ki alternatif olarak bu gibi yazılımlar hep var.
Yani anlaşamadığımız nokta babanızın malı gibi savunmanızın bir mantığı yok bu şekilde yazmış olmanız idi.
WinRAR'ya da diğer yazılımları savunmuyorum sadece ücretsiz olarak da kullanılabiliyor.
Örnek veriyorum Microsoft mühendisleri 2002'den beri işletim sistemi üretiyorlar.
Şu an en popüler iki tanesi Windows 10 ve Windows 11.
Ve boşuna piyasaya sürülüp OEM şekilde satışı yapılmıyor ve korsan olarak da insanlar tarafından kullanılıyor.
Özetce gönlünüz hangi yazılımdan yanaysa onu keyifli bir şekilde kullanmanızı dilerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı