Windows 7'den 10'a Geçilir mi?

Windows'un orijinal ve kutulu lisanslı ise asla Windows 10'a geçiş yapma.
Bittiği yere kadar kullanmaya devam et.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmemeniz hatadır.

Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz?
Windows 7 düzenli olarak güncelleme almıyor ve güncel yazılımlarla ve donanımlarla uyumlu değil. Mesela Skylake veya Kaby Lake bir işlemciyle Windows 7 kullanamazsınız. Ve güvenlik güncellemeleri de yüzeysel.

Bir sistemin güncelleme alması onu zararlı yazılımlara karşı korunaklı yapmaz. Burada en büyük görev kullanıcıya düşüyor.

Virüs dediğimiz şey durduk yere sisteme yerleşmez. Ne tür sitelerden ve yazılımlardan bulaştığı gayet açık ve net. Yıllardır PC kullanırım, hiçbir işletim sisteminde virüs yediğimi hatırlamam.

Ayrıca üç senedir anti virüs yazılımı kullanmadığımı da belirtmek isterim.

Güncel yazılımların ne kadarı win 7 desteği sunmuyor mesela? Çıktığından beri kullanıyorum, sorun çıkaran herhangi bir yazılım denk gelmedi.

Güncellemeler benim için önemli bir unsur değil bu arada. Sistemi yükledikten sonra otomatik güncellemeleri kalıcı olarak devre dışı bırakıyorum.

Güncelleme iyidir mantığı her zaman işlemez, çünkü güncellemeden sonra sorun çıkmayacağının bir garantisi yok.

Windows 7 kaldı mı hala?

Windows 7 kullanım oranının 10'dan daha yüksek olduğunu bilmiyorsunuz sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı