zaten bilgisayar 8.1 singe laungedeydi ve windows 7 yaptım tekrar windows 8.1 e geçmek istiyorum bu hatayı verıyo iso dosyası orjinal 2 flash değiştirdim yine aynı 2 monitör değiştirdim yine aynıİSO orjinalimi ve sistem gereksinimlerini uyuyormu sistem verirmisiniz ?
biostan flashı seçip yapıyorum olmuyor 1366x766 60 hz diyo çözünürlükle aynı yapıyorum yine diyoWindows üzerinden yüklemeye çalışıyorsan hata alabilirsin. Biostan bootlayarak kuruluma başla.
Laptop üzerindemi kullanıyorsun ?zaten bilgisayar 8.1 singe laungedeydi ve windows 7 yaptım tekrar windows 8.1 e geçmek istiyorum bu hatayı verıyo iso dosyası orjinal 2 flash değiştirdim yine aynı 2 monitör değiştirdim yine aynı
biostan flashı seçip yapıyorum olmuyor 1366x766 60 hz diyo çözünürlükle aynı yapıyorum yine diyo
hayır masa üstüLaptop üzerindemi kullanıyorsun ?
sistemim o kadar iyi değil en iyi perfonmansı windows 8.1 de veriyo ve ona geçmek istiyorum sadece 8.1 de bu sorun oluyoBaşka bir Windows sürümünü deneyebilirmisin. Windows 10 deneyebilirsiniz.
Sistemim o kadar iyi değil en iyi performansı Windows 8.1 de veriyor ve ona geçmek istiyorum sadece 8.1 de bu sorun oluyor.
Windows 8.1 pro mu deniyorsun yeniden single language dene.sistemim o kadar iyi değil en iyi perfonmansı windows 8.1 de veriyo ve ona geçmek istiyorum sadece 8.1 de bu sorun oluyo
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.