Windows 7'den Windows 10 bilgisayara program aktarma

nvr_bsk

Decapat
Merhabalar,
Windows 7'den Windows 10'a uygulama/program aktarımı güvenli bir şekilde nasıl yapılabilir acaba? Konuyla ilgili bilgi, deneyim, fikri olanlar var mı?

Basit bir örnek Windows 7'deki Adobe Ps veya Ai uygulamaları gibi programları Windows 10 olan başka bir bilgisayara harici/usb disk veya ağ (üzerinden) paylaşımı veya internet üzerinden transfer siteleri ile aktarabilir miyiz, yapılabilirse nasıl, bunun için ekstra uygulamalar varmış sanırım EaseUs gibi ? Uygulama farklı bir işletim sürümünde çalışabilir mi?

Bahsi geçen sistemler; Windows 7 64bit / i5 4210U ve Windows 10 Home 64bit / i7 1800H

Ek: Şöyle (link) bir konu gördüm forumda, buradaki yöntemler kastettiğim uygulamalar için yarar mı emin değilim, bu yüzden denemedim daha.

Şimdiden teşekkürler!

Bahsettiğin programlar Windows 7 regedit defterine şifreleriyle (ve bir sürü başka şeyiyle) kayıtlıdır, düzgün bir aktarım yapamazsın. Windows 7'yi 10'a yükseltirseniz (böyle bir şey vardı bir ara) geçiş yapabilirsin ancak Windows 10 gelecek programın versiyonuyla uyumlu olmayabilir veya düzgün çalıştırmayabilir.

O programlar CC serisiyle kayıtlıysa, Windows 10'a aynı CC serisi bilgileriyle kurabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı