Windows 7'den Windows 10'a geçilmeli mi?

Konuyla başka ama benim Wi-Fi alıcım var onun driveri Linux'da var mı? TL-WN422g 54 Mbps TP-Link alıcı driveri var mıdır orada.

Linux'dan Korktum Biraz Doğrusu Sanırım Windows 8.1 geçeceğim

Var gözüküyor. En olmadı live ISO üzerinde denersin. Linux dağıtımları dağıtımı kurmadan denemene imkan tanıyor.
 
Konuyla başka ama benim Wi-Fi alıcım var onun driveri Linux'da var mı? TL-WN422g 54 Mbps TP-Link alıcı driveri var mıdır orada.

Linux'dan Korktum Biraz Doğrusu Sanırım Windows 8.1 geçeceğim
Vardır. Mabox Wifi adaptörü kullandım son zamanlarda. Tak çalıştır şeklinde çalışmıştı. Evde bir tane daha vardı Next Nextstar markalı Wifi adaptörü o da aynı şekilde tak çalıştır olmuştu. Linux ile rahat eder misiniz bu ayrı konu tabi. Başlangıç dostu dağıtımlar mevcut, arkadaşlar önermiş deneyebilirsiniz. Olmadı, o RAM ile Revios'tan memnun kalmanız lazım. Win10 ama boşta 800 MB-1,5 GB RAM tüketimi var diye biliyorum.

Eski donanımları çok kullanmış birinden tavsiye: Nvidia ekran kartları ile, hatta eski diye düzeltebilirim, Linux'ta sorun yaşayan bir sürü insan var. Ben de bunlardan nasibini almış biriyim. Üstelik ekran kartınızın sanırsam Vulkan desteği yok. Vulkan olayını, özellikle Linux tarafında oyunculuğun peynir ekmeği gibi düşünebiliriz. Olmasa da bir şekilde olabilir ama olursa işler daha zahmetsiz, daha kesintisiz, daha rahat olur. Yani bu ekran kartına sahip birisi için bence Windows daha mantıklı olur. İşlemci de hayli eski olduğu için Revios mantıklı. Ha gene de istiyorsanız Linux Mint deneyin. Sonuçta bu ekran kartları olayı apayrı bir şey. Aynı kart ile 100 kişi sorun yaşar, 10-15 kişide de sorun çıkarmaz böyle denk gelebilir yani. Kolay gelsin.
 
Vardır. Mabox Wi-Fi adaptörü kullandım son zamanlarda. Tak çalıştır şeklinde çalışmıştı. Evde bir tane daha vardı Next Nextstar markalı Wi-Fi adaptörü o da aynı şekilde tak çalıştır olmuştu. Linux ile rahat eder misiniz bu ayrı konu tabii. Başlangıç dostu dağıtımlar mevcut, arkadaşlar önermiş deneyebilirsiniz. Olmadı, o RAM ile ReviOS'tan memnun kalmanız lazım. Windows 10 ama boşta 800 MB-1, 5 GB RAM tüketimi var diye biliyorum.

Eski donanımları çok kullanmış birinden tavsiye: NVIDIA ekran kartları ile, hatta eski diye düzeltebilirim, Linux'ta sorun yaşayan bir sürü insan var. Ben de bunlardan nasibini almış biriyim. Üstelik ekran kartınızın sanırsam Vulkan desteği yok. Vulkan olayını, özellikle Linux tarafında oyunculuğun peynir ekmeği gibi düşünebiliriz. Olmasa da bir şekilde olabilir ama olursa işler daha zahmetsiz, daha kesintisiz, daha rahat olur. Yani bu ekran kartına sahip birisi için bence Windows daha mantıklı olur. İşlemci de hayli eski olduğu için ReviOS mantıklı. Ha gene de istiyorsanız Linux Mint deneyin. Sonuçta bu ekran kartları olayı apayrı bir şey. Aynı kart ile 100 kişi sorun yaşar, 10-15 kişide de sorun çıkarmaz böyle denk gelebilir yani. Kolay gelsin.

Anladım Windows 8.1 Kullanmam Daha İyi Olur teşekkürler
 

Yeni konular

Geri
Yukarı