Windows 7'den Windows 10'a geçmek

merhabalar01023

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben Windows 7 olarak Eee PC Seashell series markasını kullanıyorum. Uzun zamandır Windows 10 istiyorum ama baktım olmayacak, bende sürekli bilgisayarıma Windows 10 teması yükleme, Windows 10'a geçiş yapma gibi işlemlerle uğraşmaya başladım. Şimdi ise Microsoft, Windows 7'ye olan desteğini kestiği için ayrıcalıklardan yararlanmak zor oluyor, uygulamaları indiremiyorum, 2 uygulamayı birden çalıştıramıyorum vb. sıkıntılar olmaya başladı. Microsoft'un kendi sitesinde bir Windows 10 indirme var ama normal Windows 10 gibi çalışmaz diye düşünüyorum. Çünkü bilgisayarların içindeki parçalar vb. kaldırmaz diye. Bir de USD gerekiyor ve açıkçası yardıma ihtiyacım var. Yardım ederseniz çok sevinirim☺️

Sistem özelliklerini yazsanız iyi olur ayrıca HDD varsa Windows 10 önermem.
Hayır HDD yok 64-Bit 4,00 gb ve 1.80 GHz var.
Windows 8.1 single language kurarsanız daha iyi olacaktır. Bu sistemle Windows 10 tat vermez.
Onu nasıl kurabilirim yardımcı olur musunuz lütfen? Ve tekrardan Windows 7'ye dönebiliyor muyum kurduktan sonra?

Onu nasıl kurabilirim yardımcı olur musunuz lütfen? Ve tekrardan Windows 7'ye dönebiliyor muyum kurduktan sonra?
Tekrar dönmek için yeni bir format atmanız gerekir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Buyrun burdan da Windows 8.1 kurulumuna bakabilirsiniz zor bir işlem değil.

Windows 8.1 iso dosyasını indirip winrar ile klasöre çıkarttıktan sonra setup.exe aracılığı ile dosyalarını kaybetmeden yükseltme yapabilirsin. Uzun uzun yazmama gerek yok basit bir araştırma ile nasıl yapılıyor öğrenebilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı