Windows 7'den Windows 10'a geçmek

Windows 8.1 iso dosyasını indirip winrar ile klasöre çıkarttıktan sonra setup.exe aracılığı ile dosyalarını kaybetmeden yükseltme yapabilirsin. Uzun uzun yazmama gerek yok basit bir araştırma ile nasıl yapılıyor öğrenebilirsin.
Çok teşekkür ederim :)
korsan window
Korsan Windows 7 mi?
Windows 7 Home Premium yazıyor
Tekrar dönmek için yeni bir format atmanız gerekir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Buyrun burdan da Windows 8.1 kurulumuna bakabilirsiniz zor bir işlem değil.

Çok teşekkür ederim deneyeceğim umarım iyi bir sonuç verir çok teşekkürler tekrardan :)

Hayır HDD yok 64-Bit 4,00 GB ve 1.80 GHz var.

Onu nasıl kurabilirim yardımcı olur musunuz lütfen? Ve tekrardan Windows 7'ye dönebiliyor muyum kurduktan sonra?

Eğer dosyalarınızın gitmesini istemiyorsanız direk Microsof'un sayfasından ISO'yu indirin ve açın önünüze bir ekran çıkacak oradaki adımları okuyarak yapın.

lisansı elinizde varsa (key) orjinaldir yoksa korsandır benimki korsan windows 7 mesela o yüzden windows 7 ye dönme derdin fazla olmasın

android işletim sistemi olan phoenix OS yi tavsiye ederim korsan windows 7 den daha güvenilir + hafif bir işletim sistemidir + basittir + silinsede üzülmessin

EKSİĞİ: android neyse odur
pc de çalışan dosyalar çalışmayabilir

Tekrar dönmek için yeni bir format atmanız gerekir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Buyrun burdan da Windows 8.1 kurulumuna bakabilirsiniz zor bir işlem değil.

Ancak bir şey sormak istiyorum geçmek için boş bir DVD gerekiyormuş ancak bende 2 tane Hard Disk Drives varmış onu yeni farkettim😞
lisansı elinizde varsa (key) orjinaldir yoksa korsandır benimki korsan windows 7 mesela o yüzden windows 7 ye dönme derdin fazla olmasın

android işletim sistemi olan phoenix OS yi tavsiye ederim korsan windows 7 den daha güvenilir + hafif bir işletim sistemidir + basittir + silinsede üzülmessin

EKSİĞİ: android neyse odur
pc de çalışan dosyalar çalışmayabilir
Lisansı nasıl görebilirim?
Ve şöyle bir şey buldum
Bilgisayara zarar verir mi acaba bu

Ancak bir şey sormak istiyorum geçmek için boş bir DVD gerekiyormuş ancak bende 2 tane Hard Disk Drives varmış onu yeni farkettim😞

Ve şöyle bir şey buldum
Bilgisayara zarar verir mi acaba bu
burada flash ile kurulumu anlatılıyor burdan yapın.

Ancak bir şey sormak istiyorum geçmek için boş bir DVD gerekiyormuş ancak bende 2 tane hard disk drives varmış onu yeni fark ettim😞

USB de olur sanırım.

Masaüstünden bilgisayarım ikonuna sağ tıklayıp özellikler derseniz en altta çıkar.

Onun linkini rica edebilir miyim acaba?

Buradan düz Windows 8.1 olanı indirin.

Teşekkür ederim umarım işe yarar, ve ortaokuldayım bir sıkıntı çıkmaz umarım
Windows 8.1 single language kurarsanız daha iyi olacaktır. Bu sistemle Windows 10 tat vermez.
Şöyle bir tema eklentisi buldum virüs bulaşır mı peki?
Çok sıktım galiba😅

Teşekkür ederim umarım işe yarar, ve ortaokuldayım bir sıkıntı çıkmaz umarım

Şöyle bir tema eklentisi buldum virüs bulaşır mı peki?
Çok sıktım galiba😅
Yok ne demek, bence bu tarz temalara hiç girmeyin gerek yok. Ayrıca çalışsa bile sizin o sisteme bu tarz şeyler hep ekstradan yük, gerek yok. Ne kadar sadece o kadar çok performans, virüsü anlamak için de yükledikten sonra bir virüs taraması yapabilirsiniz.

Yok ne demek, bence bu tarz temalara hiç girmeyin gerek yok. Ayrıca çalışsa bile sizin o sisteme bu tarz şeyler hep ekstradan yük, gerek yok. Ne kadar sadece o kadar çok performans, virüsü anlamak için de yükledikten sonra bir virüs taraması yapabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim tekrardan umarım hayırlı zamanlarınız olur çok iyi kalplisiniz☺️

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı