Windows 7'den Windows 8.1'e Geçebilir miyim?

• Konuyu başlatan m3mo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 2.638
Merhaba benim de işletim sistem im Windows 7 ultimate 32 bit kullanıyorum. Windows 8.1'e geçmek istiyorum format işi kolay onda bir Sıkıntım yok yalnız benim pc açılırken anakart yazısında takılıp kalıyor sizce sorun olur mu? Anakartım ASUS M4A88T-LE M
Ram 4GB tek port
4 Çekirdekli 3.00 işlemci
Ati 1 GB ekran kartı 4500 HDMI
500 GB harddiskim var

Sizce sorun olur mu ? 64 bit kuracağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam peki ufak tefek sorunlarda ortan kalkar diye düşünüyorum 64bit kuracağım için yani 4Gb lık Ram kullanacak şuan 3.150 sini kullanıyor 32 bit olduğu için.

Hem ikisi de hem de performans amaçlı araştırdım biraz Windows 8.1 daha performanslı açıkçası yani 3 senedir Windows 7 kullanıyorum 3 sene boyunca format atmadım Ram yükseltecğiem 8 GB alacağım sizin dediğiniz gibi Ram da sıkıntı var.

Peki test yapacağım zaten 8GB lık Ram alacaktım yani performans için ben böyle şeylere önem veririm yazılımsal olsaydı sorunum hallederdim ama iş donanımsal yardım almak gerek.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı