Windows 7'den Windows 8'e nasıl geçiş yapılır?

lost_you

Picopat
Yer
Evdeyim
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, öncelikle benim bilgisayarımı 6 sene önce aldığımda bilgisayarım Windows 8'di ve mutlu mutlu kullanıyordum, bir gün bir şekilde bilgisayarım bozuldu, galiba bataryası yandı gibi bir şey tam hatırlamıyorum, birkaç ay öylece kaldı ne gidip yaptırdım, ne de açtım. Bir gün yaptırmaya gönderdim ve yapıldı bilgisayarım. Bana geri dönünce bilgisayarımın Windows 7 olduğunu gördüm. Windows 7'yi de sorunsuz bir şekilde kullanıyorum ama Windows 8 de mağaza falan vardı, oyun oynuyordum oradan özledim yani. Neyse biri bana nasıl Windows 8'e geçiş yapacağımı sade ve anlaşılır bir dille anlatırsa sevinirim, şimdiden çok teşekkürler.

Windows 8 çöp, onun yerine Windows 8.1 kurmanı öneririm. Sana şu linki vereyim, buradan Windows 8.1 ISO'su indir. Ardından bu ISO'yu Flash Belleğe atman gerekecek, anlatmaya üşeniyorum :D arkadaşlar anlatır.

Bu arada, bilgisayarı bilgisayarcıya gönderdiysen bir şeyleri çalmış olabilir.

Merhaba, öncelikle benim bilgisayarımı 6 sene önce aldığımda bilgisayarım Windows 8'di ve mutlu mutlu kullanıyordum, bir gün bir şekilde bilgisayarım bozuldu, galiba bataryası yandı gibi bir şey tam hatırlamıyorum, birkaç ay öylece kaldı ne gidip yaptırdım, ne de açtım. Bir gün yaptırmaya gönderdim ve yapıldı bilgisayarım. Bana geri dönünce bilgisayarımın Windows 7 olduğunu gördüm. Windows 7'yi de sorunsuz bir şekilde kullanıyorum ama Windows 8 de mağaza falan vardı, oyun oynuyordum oradan özledim yani. Neyse biri bana nasıl Windows 8'e geçiş yapacağımı sade ve anlaşılır bir dille anlatırsa sevinirim, şimdiden çok teşekkürler.
Windows 8 İSO dosyasını indirin, 50 TL ye oem key alabilirsin.

Çok teşekkür ederim, umarım yapabilirim bu yükseltme işlemini, bilgisayarımın bir bilgisayar olması dışında bilgisayarla alakalı hiçbir şeyi bilmiyorum 😅

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı