Windows 7'den XP'ye nasıl geçilir?

TylerrDurden

Hectopat
Yer
Lou's Bar
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
tam bir makine
Merhaba arkadaşlar, aşırı yavaş ve eski bir bilgisayarım var. Bilgisayarcıya götürdük format atsın diye Windows XP'den 7'ye yükseltmiş bir deneyeyim dedim Chrome'a tıklıyorum 5 saat sonra açılıyor. Yeniden Windows XP'ye düşürmek istiyorum nasıl yapabilirim?

Yazmayı unuttum içinde 1 tane HDD'i var ve bölünmüş şekilde içinde çok önemli fotoğraflar var videolar var bunlara zarar vermeden Windows XP'ye geçirebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, aşırı yavaş ve eski bir bilgisayarım var. Bilgisayarcıya götürdük format atsın diye Windows XP'den 7'ye yükseltmiş bir deneyeyim dedim Chrome'a tıklıyorum 5 saat sonra açılıyor. Yeniden Windows XP'ye düşürmek istiyorum nasıl yapabilirim?

Yazmayı unuttum içinde 1 tane HDD'i var ve bölünmüş şekilde içinde çok önemli fotoğraflar var videolar var bunlara zarar vermeden Windows XP'ye geçirebilirim?

Bakın bir denetim masasında yedekle veya geri yükleye belki XP'ye döndürme seçeneği vardır.

Hocam her ihtimale karşı verilerinizin yedeğini alın. XP ISO'sunu indirin. WinSetupFromUSB ile USB'ye yazın. Daha sonra BIOS'ta USB'yi ilk sıraya alın.

XP kurulumun başında GUI olmadığı için biçimlendirme ve bölüm oluşturma kısmında komutları tuşlarla yapıyorsunuz.

Hocam her ihtimale karşı verilerinizin yedeğini alın. XP ISO'sunu indirin. WinSetupFromUSB ile USB'ye yazın. Daha sonra BIOS'ta USB'yi ilk sıraya alın.

XP kurulumun başında GUI olmadığı için biçimlendirme ve bölüm oluşturma kısmında komutları tuşlarla yapıyorsunuz.

Teşekkür ederim kaç GB'lık flash lazım acaba bende bir 64'lük var ve 8'lik var.

Bakın bir denetim masasında yedekle veya geri yükleye belki XP'ye döndürme seçeneği vardır.
hayır öyle bir seçenek bulamadım ginede teşekkürler

Hocam 8 GB olanı kullanabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim deneyeceğim olursa çözüldü olarak işaretleyeceğim.

Hocam ISO'yu Rufus'da yazdırsam oluyor mu?

Hocam ben yazdırdığım zaman hiç sorun yaşamadım ama EULA'yı (kullanıcı sözleşmesini) bozuk bir şekilde atabiliyor. WinSetupFromUSB daha güvenilir. Ancak dediğim gibi ben Rufus'ta hiç sorun yaşamadım, istiyorsanız Rufus'u kullanabilirsiniz.

Teşekkür ederim Rufus'tan yazdıracağım ama şu siteden XP'yi indiriyorum iyi mi yoksa kötü mü?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı